Rayness gindeste-te deja la un alt Server, poate un alt season,in care sa inlaturi problemele cu necaderea goldului, la care sa fixezi inainte de start setarile caracterilor si nu pe parcurs, să inlaturi haleave gen ilussion și castel! Castelul imparte serverul in 2 , e mai interesant cind poti umbla cu 6- 7 oameni un gold , un boss, un același cocos, si cind vezi 4-5 guilduri active la rampă, la fel pe viitor aș dori sa fixezi zatocika asta, no luck intra , luck nu intra, si nu e 1 server. Ziceai ceva de unic in bc 7, ds 6 , nici nu a mirosit:D si pe viitor gasește vo 2 GM-i in game, fiindcă cite servere deja vedem aceeasi situatie , primele zile mai activ , pe urmă dala pe Rayness la JDI menya.
Numarul de ferestre (parerea mea ca tot e o prostie, deși am jucat si pe 3 si pe 4 si pe 5) aveai un server cu max 2 pe care nu am jucat,era mai atractiv, și inca ceva parerea mea ca 720 lvl nu e reusit tare,mai degraba 400-500 leveluri cu 1x sau 2x si fara reloudurile estea a tale , unde practic trebue să dormi in mu, sau să bagi real sa cumperi de la altii care nu dorm, biznesmănii serverului), Questurile( dacă astea-s questuri ap dala-n dracu).
P.S ''Eminescu da-i cheatul ''