ati luat in nicka atita timp cocostirkul si kundum boss nimeni nu plingea , da cum ceva despre castel numa boshiti intruna BOTEARE ALTE CUVINTE NU AM!
Apropo, Cocos Redkill Heavy stiu destul de bine cind e cocosul, pur shi simplu al eu in nik4a :D ei nu spuneau nici lui lllll atunci nici voua acum :D
tu esti balabol prosta psc!!
nu intseleg pentru ce tu deschiz guru si pur si simplu scrii lucruri ne stiind adevarul?
ce tsine de royal/experti noi dupa ce am distrus ally cu lllll , am vb cu baetii in skype despre cocos , timing si restu si asta inca ne stiind la 100% ca o sa jucam impreuna sau nu...
si de cind noi am intrat toti perfect stiu timingu si asa mai departe!
daca tu spui de cocostirku de azi la care noi am aparut si tu il bateai solo( sau kum itsi place tsie sa spui ni4ka ) pot sa its spun simplu ca timeru se stia in clan foarte bine , pentru ca precedentu cocostirk l-am luat impreuna si de el stiau , doi la mina alti oameni erau preocupati cu alt event! + la noi se ia cocostirku la rind) si comentariul tau e pur si simplu de prisos
ce tsine de lllll timerul noi l-am aflat de la ei, ce tsine de luat ni4ka cam nu stiu cam ar fi posibil asta daca inafara de ally a nostru nime nu stie cum el apare si timpu il stiau toti si il luau toti, chiar tsash spune mai mult kiar kind il luam noi dadeam pana in llll(asta o fost 1-2 ori) inafara de asta dupa cum se vede llll au 3-4 bk pe wings ,elf pe wings ( wingsurile care leam facut eu personal din resursele mele, pana dobindita comun si leam dat in ally chipurile asha e corect si asha e rindu la wings), wingsuri de dw , wings de mg ,Capuri de dl, si daca sa te uite la noi avem 1 pereche de bk din pana comuna, si un cape care mi lau dat!
si apare intrebarea de unde si de ce llll au atitea wings , dar Heavy ,cocos ,si redkill nu daca dupa spusele tale noi luam in ni4ka kokostirku?
fix asta se poate de descris si despre k7( tot dropul se ducea in llll cu mici exceptii)
+ tu spui de ni4ka si nu mai stiu ce , dar singur esti un astfel de personaj . inafara de asta iti mai place si sa joci in 2 sau chiar as spune 3 tabere in acelash timp )))
cred ca oamenii care stiu o sa intseleaga si tu la fel! succes
(c) CocoSS( Misha)