Cind eram 200+ si 0 res imi stringeam set cu dd din +2
tot ce trebuie sa stiti despre el
datii crezare baieti
dintai scrie ca ruga adminul sa nu fie level requirement la 380 weapons dupa reload, peurma propune sa fie scoase in general esti neam cu Dodon?
Destrusule tu inca esti pe aici ?
Me-am strins bone set cu dd pe SM. Ce e asa hazliu in asta, eu me-am facut setu la 13 cind inca nu era anubis pe serv, interesant ce e asa funny ?
Eu rugam adminu sa poti imbraca weapons dupa reload din motiv ca ele deja erau pe serv si propun ca pe serv urmator in genere sa nu fie, cit de retardat mental esti de nai inteles asta ??
bone set e bine dar faptul ca tu nici la inceput de server nu aveai curajul sa vii la +5 pentru ca erai BOT e fata abilitatilor tale))))
ai invedere ca nu sunt eu singurul care spune ca scrii aberatii)
p.S: toti jucatorii sunt importanti. Insa daca WEGA ar fi implementat idei de la un om care mai mult de +2 nu poate scoate serverul nu tinea nici o luna
La 5 nu mam dus ca jucam solo si nici un interes nu aveam sa ma duc sa stau 4 luni sa primesc de la guild un lega item cu zen, si atunci la inceput multi stringeau bone la sm, ai comentarii si la asta? Ce care abilitati merge vorba in acest joc, explicami te rog ? Sa apesi Q pina rupi butonu si teleport lightning ? Serioasa treaba, aici trebu abilitati nu saga.
ceea ce era si de asteptat :))) ai dovedit-o tuturor fara ajutorul meu :D
dupa logica ta, joaca asta nu este strategica de loc. DK are o tona hp si apasa ca nebunul pe Q, ae da cu mosue pe jucator si apasa ctrl, dw teleport si Q, energy elf in genere....
da ..... ai dreptate toti DW sunt identici si nu conteaza ca vine AngryJoe la gold sau EdWyn :D
Bhahahaj baa omule tu chear crezi in timpeniile care le zici ?? Traiesti in lumea ta imaginaraunde tu esti cel mai bun)) Iti zic serios dai simptome de sizofrenie, fa un control.
Iti zic asa cum era cind am umblat o luna la +5 la toti li era fix in pla de tine si de orice sm ( poate inafara de thefoot din simplu motiv ca incurca si era greu sal dai jos) SMii au fost numa de dat poison si de dat jos ee ae, eu chear si cu 3 reloads dadeam jos ae de 5 fara probleme.
Cind eu jucam la golds toti se temeau de Fimazz, el intradevar cind venea facea urit, de tine nimeni niciodata nu a zis nimic in plan de oponent pvp, niciodata ! Doar te vorbeau ca esti un soarece ce scoate de pe afk asta a fost toata faima ta baiete.
Stii in ce consta skillu in jocu asta ? Sa stai 10 ore si sa te uiti in ecran in lot sau sa cumperi "za real" ceea ce si a facut oldschool cu charu lu finazz, atit ! In rest orice monita proasta e in stare sa tine controll apasat si sa apese q.
Daca tu socoti ca acest joc cere ceva skill personal atunci n-am ce vb cu tine. Am jucat arena in WoW off server cind era Lich King am ajuns la 2100 rating(nu e doamne fereste ce dar) acolo skill reactie cunistinta de diferite match ups, folosirea inprejurarilor, bind la toata claviatura pentru utilizarea rapida a 15+ skilluri si tu imi zoco de mu))) Skillovik ska )) Sau sa lu si dota la 4500+ mmr (2 ani in urma cind 6k era top) acolo skill trebuie si cunostintele mecanicii jocului.
Tu zici de mu in care ati stat la strins unic cite 10 ore pe zi si mama va adus mincare la comp si va dus borcanu cu urina, ati strins seturi sau ati cumparat si apoi ii pe controll si apesi q, da complicata treaba, si mai sunt si skiloviki care mai joaca cu buguri si cheats, nam ce spune sunteti tari.
P.s. cinstit mi se face greata sa vb cu tine ramii cu bine in lumea ta, nu-ti mai raspund.