SERVER STILL ALIVE

• 44 Răspunsuri
  • 14106 Vizualizări

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

FreeWinner

Re: SERVER STILL ALIVE
« Răspuns #30 : Iulie 11, 2017, 07:12:55 p.m. »
Așa și nu s-a specificat ce e cu set-urile/armele 380.

Dark Lord-ul pentru o perioadă îndelungată a avut un HP/Stat point mai mic, din care cauză serverul a rămas fără mulți din ei. Pînă la urmă a fost reconsiderat acest aspect și se analizează posibilitatea modificării cape-ului de nivel 2.

Buff-urile sunt aceleași pentru toate caracterele. Sub ce aspect Dark Knight-ul este avantajat?

Durata cast-ului Energy Elf, majoritatea au susținut actualele setări, deci nu a fost modificat. Ce avantaje ar aduce această modificare?

Stern-ul e la fel pentru toți.

3.
За стандартный дмг ДЛу если только уберете абсорб с плащя.
ia uite data cind am postat mesajul dat, cind nici in gind nu era de 3 wings...shi amu zimi te rog a cui pareri tu ascultai??
Ian demonstreaazami vro tema in care eu man gresit sau am oftat pentru o rasa anumita ?
Pentru balance mereu luptam, pentru toate rasele
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2017, 12:26:16 p.m. de Rayness »

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Iulie 12, 2017, 12:12:40 a.m. »
Wega, multi oameni sanatosi la cap joaca.
Oameni au plecat depe server din cauza la nitici- aistea care pling in continuu ca ceva nu le place si tu ii asculti si modofici srtveru dupa dorintele lor, sfatu meu - data viitoare baneazale IP , jertveste cu 2-3 prosti in schimb ai sa pastrezi serveru...
Pot sati zic si pe cine :
Mpa3b - nitic care stie numai ka4 ka4 si sa sliveasca la urma de la spot pentru ca el vrea vipe; freewiner - nitic si sliveste de la afk motiv ce face lumea sa se sature sa mai joace; cat nu tei stradui orice om are viatsa personala :
Copilul merge la scoala
 Studentul la univer;
Altii au familii; serviciu;
Numai pensionerii au timp sa staie 24/24 si aceea trebuie 8 ore sa doarma.
Si restu nitici depe server...

*

FreeWinner

« Răspuns #32 : Iulie 12, 2017, 09:56:31 a.m. »
Wega, multi oameni sanatosi la cap joaca.
Oameni au plecat depe server din cauza la nitici- aistea care pling in continuu ca ceva nu le place si tu ii asculti si modofici srtveru dupa dorintele lor, sfatu meu - data viitoare baneazale IP , jertveste cu 2-3 prosti in schimb ai sa pastrezi serveru...
Pot sati zic si pe cine :
Mpa3b - nitic care stie numai ka4 ka4 si sa sliveasca la urma de la spot pentru ca el vrea vipe; freewiner - nitic si sliveste de la afk motiv ce face lumea sa se sature sa mai joace; cat nu tei stradui orice om are viatsa personala :
Copilul merge la scoala
 Studentul la univer;
Altii au familii; serviciu;
Numai pensionerii au timp sa staie 24/24 si aceea trebuie 8 ore sa doarma.
Si restu nitici depe server...
Argumente te rog frumos, shi tu eshti unul din cei care pot doar arunka cuvinte in aer fara dovezi clare.
Inainte de a scri cine shi pe cine ii sliveshte de pe afk ar ttebui sa tragi cu ochiul la tine in gradina.

« Răspuns #33 : Iulie 13, 2017, 03:14:02 p.m. »
Atitea vorbea aiurea ... Da sa pun si eu doi banuti aici. Serveru a murit din motiv ca e si timpul, oamenii au jucat jumate de an .... pur si simplu sau plictisit, atit.
Vreti server pe ani? Puneti x1 rate, si max 1 fereastra de pe IP, dar atunci online nu va mai fi 300 din start.
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2017, 03:15:58 p.m. de AngryJoe »

« Răspuns #34 : Iulie 13, 2017, 10:17:31 p.m. »
Atitea vorbea aiurea ... Da sa pun si eu doi banuti aici. Serveru a murit din motiv ca e si timpul, oamenii au jucat jumate de an .... pur si simplu sau plictisit, atit.
Vreti server pe ani? Puneti x1 rate, si max 1 fereastra de pe IP, dar atunci online nu va mai fi 300 din start.
Ce tine de 1X e cam deplasat da faza cu 1 fereastra e ft reala

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Iulie 14, 2017, 12:18:10 a.m. »
iaka inca un doritor de afk, sta afk 6 luni, si zabiveste, el vrea deam sa faca record sa staie afk 1 an si sa zabiveasca....
cand o sa ajunga la lume proasta ideea ca e plictisitor sa stai afk, lumea vrea actiune, are 4 ore pe zi liber sa staie la comp ap sa le foloseasca in actiune da nu sa urmareasca sa nu-l sliveasca cineva de la spot!!!
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2017, 12:27:37 p.m. de Rayness »

« Răspuns #36 : Iulie 14, 2017, 03:23:51 p.m. »
iaka inca un doritor de afk, sta afk 6 luni, si zabiveste, el vrea deam sa faca record sa staie afk 1 an si sa zabiveasca....
cand o sa ajunga la lume proasta ideea ca e plictisitor sa stai afk, lumea vrea actiune, are 4 ore pe zi liber sa staie la comp ap sa le foloseasca in actiune da nu sa urmareasca sa nu-l sliveasca cineva de la spot!!!
Culmea e cind omul e prost si nu realizeaza si pe linga la asta mai face si pe altii prosti :))) Adica cum mah domnule eu si altii suntem prosti ca nu jucam asa cum vreu tu ? Da cine tu esti in genere ? Sa-ti zic unde sa te duci ?
Ca sa ma explic: La inceput totdeauna e viu si actv serveru din motiv ca toti lupta pentru ITEME, cum omu s-a strins setu interesu de orice activitate scade pina la 0. Cind eram 200+ si 0 res imi stringeam set cu dd din +2, era o concurenta si activitate enorma, eram prezent aproape la toti si intradevar era pvp serios chear si la +2, dar am vazut ca unicu e mult mai bun, m-am dus CC si me-am strins unic si asta e, am mai luat si 380 weapin din balgass, nu mai avea nici un rost sa-mi schimb planurile din real ca sa pot veni la acel +5 sa pierd nervi si impuri ( mersi lui admin pentru asta, te-a rugat tot serveru sa faci cv schimbari cu HP la imps si nimic).
 Mai este si faza cu 380 items, dupa reload nu le poti imbraca (prostie mare, iarasi adminu nu a facut schimbari dupa rugamintele jucatorilor) Cind am vazut ca nu faci nimic impotriva la 380 weapons, eu iarasi lasam dupa reload afk pina la 380.

P.S. PROPUNERE ! In viziunea mea serveru ideal ar fi: Acelasi season dar FARA 380 weapons, set. Fara ancient sets, LOT sa fie doar o zona cu exp marit si astfel va fi foarte inportant. Top iteme sa fie din golds ( exe ) Sa fie o crestere      aritmetica in puterea itemelor adica incepi de la mai slabi golds si cresti pina la +5 ( poate chear sa fie adaugati +4 +5 peste o perioada dupa start) Sa nu fie decrement din simplu motiv ca cu iteme exe nu o sa poti ucide nimic. Xp x3 -x4 si fara reloads ca sa evitam probleme de balans. Ce zici domnule WEGA.
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2017, 03:28:21 p.m. de AngryJoe »

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #37 : Iulie 14, 2017, 06:06:59 p.m. »
Cind eram 200+ si 0 res imi stringeam set cu dd din +2

tot ce trebuie sa stiti despre el  :biggrin:

datii crezare baieti  :rofl:

dintai scrie ca ruga adminul sa nu fie level requirement la 380 weapons dupa reload, peurma propune sa fie scoase in general  :rofl: esti neam cu Dodon?  :sarcastic:
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2017, 06:10:29 p.m. de EdWyn »

« Răspuns #38 : Iulie 14, 2017, 07:27:14 p.m. »

dintai scrie ca ruga adminul sa nu fie level requirement la 380 weapons dupa reload, peurma propune sa fie scoase in general  :rofl: esti neam cu Dodon?  :sarcastic:

Destrusule tu inca esti pe aici ?
Me-am strins bone set cu dd pe SM. Ce e asa hazliu in asta, eu me-am facut setu la 13 cind inca nu era anubis pe serv, interesant ce e asa funny ?
Eu rugam adminu sa poti imbraca weapons dupa reload din motiv ca ele deja erau pe serv si propun ca pe serv urmator in genere sa nu fie, cit de retardat mental esti de nai inteles asta ??

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Iulie 15, 2017, 12:50:10 p.m. »

Me-am strins bone set cu dd pe SM. Ce e asa hazliu in asta, eu me-am facut setu la 13 cind inca nu era anubis pe serv, interesant ce e asa funny ?
Eu rugam adminu sa poti imbraca weapons dupa reload din motiv ca ele deja erau pe serv si propun ca pe serv urmator in genere sa nu fie, cit de retardat mental esti de nai inteles asta ??

bone set e bine  :new_russian: dar faptul ca tu nici la inceput de server nu aveai curajul sa vii la +5 pentru ca erai BOT e fata abilitatilor tale))))

ai invedere ca nu sunt eu singurul care spune ca scrii aberatii)

p.S: toti jucatorii sunt importanti. Insa daca WEGA ar fi implementat idei de la un om care mai mult de +2 nu poate scoate serverul nu tinea nici o luna   :acute:

« Răspuns #40 : Iulie 15, 2017, 02:26:12 p.m. »

bone set e bine  :new_russian: dar faptul ca tu nici la inceput de server nu aveai curajul sa vii la +5 pentru ca erai BOT e fata abilitatilor tale))))

p.S: toti jucatorii sunt importanti. Insa daca WEGA ar fi implementat idei de la un om care mai mult de +2 nu poate scoate serverul nu tinea nici o luna   :acute:
La 5 nu mam dus ca jucam solo si nici un interes nu aveam sa ma duc sa stau 4 luni sa primesc de la guild un lega item cu zen, si atunci la inceput multi stringeau bone la sm, ai comentarii si la asta? Ce care abilitati merge vorba in acest joc, explicami te rog ? Sa apesi Q pina rupi butonu si teleport lightning ? Serioasa treaba, aici trebu abilitati nu saga.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #41 : Iulie 15, 2017, 07:26:39 p.m. »

La 5 nu mam dus ca jucam solo si nici un interes nu aveam sa ma duc sa stau 4 luni sa primesc de la guild un lega item cu zen, si atunci la inceput multi stringeau bone la sm, ai comentarii si la asta? Ce care abilitati merge vorba in acest joc, explicami te rog ? Sa apesi Q pina rupi butonu si teleport lightning ? Serioasa treaba, aici trebu abilitati nu saga.

ceea ce era si de asteptat :))) ai dovedit-o tuturor fara ajutorul meu :D

dupa logica ta, joaca asta nu este strategica de loc. DK are o tona hp si apasa ca nebunul pe Q, ae da cu mosue pe jucator si apasa ctrl, dw teleport si Q, energy elf in genere....

da ..... ai dreptate  :rofl: toti DW sunt identici si nu conteaza ca vine AngryJoe la gold sau EdWyn :D

« Răspuns #42 : Iulie 15, 2017, 08:12:15 p.m. »

ceea ce era si de asteptat :))) ai dovedit-o tuturor fara ajutorul meu :D

dupa logica ta, joaca asta nu este strategica de loc. DK are o tona hp si apasa ca nebunul pe Q, ae da cu mosue pe jucator si apasa ctrl, dw teleport si Q, energy elf in genere....

da ..... ai dreptate  :rofl: toti DW sunt identici si nu conteaza ca vine AngryJoe la gold sau EdWyn :D
Bhahahaj baa omule tu chear crezi in timpeniile care le zici ?? Traiesti in lumea ta imaginaraunde tu esti cel mai bun)) Iti zic serios dai simptome de sizofrenie, fa un control.
Iti zic asa cum era cind am umblat o luna la +5 la toti li era fix in pla de tine si de orice sm ( poate inafara de thefoot din simplu motiv ca incurca si era greu sal dai jos) SMii au fost numa de dat poison si de dat jos ee ae, eu chear si cu 3 reloads dadeam jos ae de 5 fara probleme.
Cind eu jucam la golds toti se temeau de Fimazz, el intradevar cind venea facea urit, de tine nimeni niciodata nu a zis nimic in plan de oponent pvp, niciodata ! Doar te vorbeau ca esti un soarece ce scoate de pe afk asta a fost toata faima ta baiete.
Stii in ce consta skillu in jocu asta ? Sa  stai 10 ore si sa te uiti in ecran in lot sau sa cumperi "za real" ceea ce si a facut oldschool cu charu lu finazz, atit ! In rest orice monita proasta e in stare sa tine controll apasat si sa apese q.
Daca tu socoti ca acest joc cere ceva skill personal atunci n-am ce vb cu tine. Am jucat arena in WoW off server cind era Lich King am ajuns la 2100 rating(nu e doamne fereste ce dar) acolo skill reactie cunistinta de diferite match ups, folosirea inprejurarilor, bind la toata claviatura pentru utilizarea rapida a 15+ skilluri si tu imi zoco de mu))) Skillovik ska )) Sau sa lu si dota la 4500+ mmr (2 ani in urma cind 6k era top) acolo skill trebuie si cunostintele mecanicii jocului.

Tu zici de mu in care ati stat la strins unic cite 10 ore pe zi si mama va adus mincare la comp si va dus borcanu cu urina, ati strins seturi sau ati cumparat si apoi ii pe controll si apesi q, da complicata treaba, si mai sunt si skiloviki care mai  joaca cu buguri si cheats, nam ce spune sunteti tari.
P.s. cinstit mi se face greata sa vb cu tine ramii cu bine in lumea ta, nu-ti mai raspund.
« Ultima Modificare: Iulie 15, 2017, 08:15:50 p.m. de AngryJoe »

« Răspuns #43 : Iulie 16, 2017, 12:00:43 a.m. »
Imi aduc aminte cum eram odata pe dk si vine in arena EdWyn sa ma ucida,  batea de 900 exe dmg in dk care avea atunci cu 1000 staturi mai putin. Dk cu 5k hp si el da exe dmg de 900, orice om sanatos ar intelege ca nus sanse, dar nu domnul skill in cauza ))) Domnul skill sarea ca un bolnav 1 min imprejur la dk si cadea apoi venea iarasi si tot asa, a cazut de vreo 3 ori pina mam plictisit de asa action sa bati sm in teleportu nostru perfect si mam teleportat in alta locatie sa las la afk. Groaza serverului nu alta ))

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #44 : Iulie 16, 2017, 12:08:25 a.m. »
Imi aduc aminte cum eram odata pe dk si vine in arena EdWyn sa ma ucida,  batea de 900 exe dmg in dk care avea atunci cu 1000 staturi mai putin. Dk cu 5k hp si el da exe dmg de 900, orice om sanatos ar intelege ca nus sanse, dar nu domnul skill in cauza ))) Domnul skill sarea ca un bolnav 1 min imprejur la dk si cadea apoi venea iarasi si tot asa, a cazut de vreo 3 ori pina mam plictisit de asa action sa bati sm in teleportu nostru perfect si mam teleportat in alta locatie sa las la afk. Groaza serverului nu alta ))

mai ai sa te faci de rusine?))) ideea era sa-ti demonstrez ca asta este un joc strategic si nu e cum zici tu. Sa luam jocul in jurul lvl 350 unde nu era nici un set unik. Tot conteaza de team play si de strategie. Dar la mintea ta de retardat nu ajunge ca asta este o strategie si nu consta doar in haine:)))) ce sai faci iti dau crezare... cu prostii nu te pui))

ce tine de compararea claselor in pvp, tre sa fii bou sa compari un DK cu DW. Dw are rolul sau, DK are al sau. Ideea era sa compari DW meu/al tau cu alti DW. Ooops sorry, tu nici nu ai ce compara pentru ca esti un 0  :shok:

nu cred ca e cazul sa implic aspecte din viata reala dar gresesti amarnic))) nu toti pe server is bidle))) ca tine?  :secret: sau tu incerci sa te vircolesti si sa faci o distinctie? sau poate sa te evidentiezi printre clasa ta sociala? :D