Mana Shield

• 70 Răspunsuri
  • 20850 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
Re: Mana Shield
« Răspuns #45 : Martie 06, 2017, 07:52:11 p.m. »
La următoarea actualizare Mana Shield va deveni self-buff. Totodată va fi micșorată puțin eficacitatea.

*

Offline Nicole

• 127
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Martie 06, 2017, 08:14:47 p.m. »
dc se va michora, si asa nu avem nici def nici HP , lasa asa cum este ca e bine doar sa fie numa self!

« Răspuns #47 : Martie 06, 2017, 08:16:00 p.m. »
e prea turbat ! Invalid teleprot pentru DW e destul ,prea multe privelegii ii faci la dw!

*

Offline kamrE

• *
  • 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Martie 06, 2017, 08:20:56 p.m. »
Exact, vrei def si HP atunci arunca vitality si imbraca venom mist set, voi vreti anubis heras +9 si sa aveti 800 def si sa bateti pe toti cu 1500 hp si 2k energy :) trebuie sa sacrifici, ori unik si crituri de 2-3k ori DEF mult si udare de 600-800 :)  :buba: as umbla si eu in aruan sa dau uneori DK jos din 1 crit, dar numi place ca cad de la 1 dw care ma bate cu staffu ))))))))))

*

Offline kamrE

• *
  • 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : Martie 06, 2017, 08:38:09 p.m. »
Ah da, era sa uit, uneori se termina stamina pana ucid un DW, pentru ca eu ii dau 2-3 ICE dar la mine pe ecran arata Invalid Teleport. Asta asa, cum s-ar spune "misli v sluh" ))

*

Offline Nicole

• 127
    • Vezi Profilul
« Răspuns #50 : Martie 06, 2017, 09:16:27 p.m. »
invalid tp ii deatita ca noi suntem in tp da la voi arata ca suntem pe loc visual bug! iaca dc arata invalid TP!

*

Offline kamrE

• *
  • 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #51 : Martie 06, 2017, 09:19:10 p.m. »
Sunt de acord, tu ma bati din bug, dar eu nu pot sa te bat. Asta-i problema, nu-i corect :)

« Răspuns #52 : Martie 07, 2017, 12:06:51 a.m. »
Sunt de acord, tu ma bati din bug, dar eu nu pot sa te bat. Asta-i problema, nu-i corect :)

Da cum ramine cu bugu cind SM sare in TP si se pune cu miine in cruce si nu se misca si nu bate pin nul misti, iti da ae un ice si apare acest bug si gata sa terminat.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #53 : Martie 07, 2017, 01:53:54 a.m. »

Da cum ramine cu bugu cind SM sare in TP si se pune cu miine in cruce si nu se misca si nu bate pin nul misti, iti da ae un ice si apare acest bug si gata sa terminat.

bug-ul dat survine doar cind tu cu dw, inainte de pvp te sprigini de vre-un gard. Bug-ul asta nu este permanent asa ca nu baga ale tale 3 capisi. Consider ca un mic % se poate de diminua tpentru a nu mentine DW-ul in asa o mare prioritate (chiar daca poate fi discutata inca prioritatea unui DW). Asteptam urmatorul restart

« Răspuns #54 : Martie 07, 2017, 08:45:38 a.m. »
eram pe Teknari anubis+heras astazi la +3 si pur si simplu radeam cum bateau alti 4ari in mine) e strigator, cu defu care il are el sa nu aiba frica de AE ) dar liber sa bata +3 )) astazi in k7 la boss radeam ca bateam iarasi in AE sub perekast 7+SD( eu eram dupa AE lvl 390+puha sylph 5 28+harmony opt), apropo ii dadusem si perekast ca so bat, +la asta Fimazzz a batut 1 +SD tot in aceeasi AE sub Mana Shield :D :D :D, oamenii sunte deja disparati de asa pvp si cred ca cu cat mai repede va fi rezolvata tema MS cu atat mai bine, la moment e problema actuala despre care toti vorbesc ! Iarna s-a terminat si buguri apar tot mai multe pe server, eu dau maxim 1-2 luni pana online ajunge iarasi la 30-50 ca si pe serverul trecut! Faceti concluzii mult stimate administrator!
Am impresia ca adminul nu pretuieste timpul nostru pierdut ...ne batem la boss(deoarece e unicul eveniment cu exceptia CS unde face de pierdut timpul) si nui deajuns ca cade un RAHAT ex. 3 iteme exe care sunt useless.. dar si pvp de o GREATZA cu asa MS disbalance... nu primesti nici o placere de la gameplay :rtfm:
350 ONLINE !!!  serverul doarme..inca nimic nui pierdut, fa ce te roaga lumea Manashield standart sau sa fie numai pentru dw
apoi apucate de golds, nu mai are lumea motivatie sa lupte pentru ele, sa nu cazut ringuri si penduri din +5+4 guildul nostru de exemplu avea sa duca numai la +3

Total deacord cu cele spuse,nui nimic pierdut dar serios ne pierdem interesu. Bine macar ca la MS a reactionat adminul, un mare MULTUMESC.
Ramine intrebarea cu goldurile,ar fi foarte ok daca ar fi micsorate (2+5,3+4,3+3) si adaugate iteme in +5 de genul BD, Divain,GrandSoul, sau inca si mai bine, GD,RS,KB exe. Da seturile 380 o sa fie bune, dar un exe GD, sau RS ar fi foarte kool. Sa vezi atunci cum o sa reinvie PVP LA GOLDS

*

Offline kamrE

• *
  • 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #55 : Martie 07, 2017, 09:19:28 a.m. »
RS ar fi bun, dar trebuie sa ne gandim daca ne ajung state si dmg pentru a da jos un DK in GD full DD+ decrement + o tona de str :)) cat tine de bug la dw cu mainile in cruce, trebuie doar de fixat si atat. AngryJoe nu face atata agitatie aici, ca incepi deja sa ma iriti, noi cautam o iesire din situatie, intre timp ce tu faci doar intriga si ataci oamenii sau cum spui tu " top klanuri " ce se gandesc doar la ei!

*

Offline Nicole

• 127
    • Vezi Profilul
« Răspuns #56 : Martie 08, 2017, 12:09:01 a.m. »
WEGA daca micshorez putin def la mana sild pune se durata mai mult ca de exemplu castu la elf!

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Martie 08, 2017, 12:30:07 a.m. »
nu cred ca e buna ideea sa fie MS -self!!!

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #58 : Martie 08, 2017, 02:21:46 a.m. »
Sustin in totalitate mai repede sa rezolve cu msul dat,nu e normal sa dai perecast , si sa ai ++ si sa batin 200-400 prin perecast iar tu cu cast,iti vin baietii frumusei cu ms si fug si nici treaba nu au.  :rofl:

« Răspuns #59 : Martie 08, 2017, 12:41:34 p.m. »
Hai admine, fa ce miscari, speram ca la castel totul va fi ciki-puki)