eram pe Teknari anubis+heras astazi la +3 si pur si simplu radeam cum bateau alti 4ari in mine) e strigator, cu defu care il are el sa nu aiba frica de AE ) dar liber sa bata +3 )) astazi in k7 la boss radeam ca bateam iarasi in AE sub perekast 7+SD( eu eram dupa AE lvl 390+puha sylph 5 28+harmony opt), apropo ii dadusem si perekast ca so bat, +la asta Fimazzz a batut 1 +SD tot in aceeasi AE sub Mana Shield :D :D :D, oamenii sunte deja disparati de asa pvp si cred ca cu cat mai repede va fi rezolvata tema MS cu atat mai bine, la moment e problema actuala despre care toti vorbesc ! Iarna s-a terminat si buguri apar tot mai multe pe server, eu dau maxim 1-2 luni pana online ajunge iarasi la 30-50 ca si pe serverul trecut! Faceti concluzii mult stimate administrator!
Am impresia ca adminul nu pretuieste timpul nostru pierdut ...ne batem la boss(deoarece e unicul eveniment cu exceptia CS unde face de pierdut timpul) si nui deajuns ca cade un RAHAT ex. 3 iteme exe care sunt useless.. dar si pvp de o GREATZA cu asa MS disbalance... nu primesti nici o placere de la gameplay
350 ONLINE !!! serverul doarme..inca nimic nui pierdut, fa ce te roaga lumea Manashield standart sau sa fie numai pentru dw
apoi apucate de golds, nu mai are lumea motivatie sa lupte pentru ele, sa nu cazut ringuri si penduri din +5+4 guildul nostru de exemplu avea sa duca numai la +3
Total deacord cu cele spuse,nui nimic pierdut dar serios ne pierdem interesu. Bine macar ca la MS a reactionat adminul, un mare MULTUMESC.
Ramine intrebarea cu goldurile,ar fi foarte ok daca ar fi micsorate (2+5,3+4,3+3) si adaugate iteme in +5 de genul BD, Divain,GrandSoul, sau inca si mai bine, GD,RS,KB exe. Da seturile 380 o sa fie bune, dar un exe GD, sau RS ar fi foarte kool. Sa vezi atunci cum o sa reinvie PVP LA GOLDS