kalima 7 boss

• 65 Răspunsuri
  • 22699 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
Re: kalima 7 boss
« Răspuns #15 : Februarie 15, 2017, 10:02:36 a.m. »
Ermak ai avut vu-n guzganel in guild de dai cifra eronata? 2-3? Atunci 1 rind era odata in 24 ore, 2 la mina zi de zi il luam , vo 2 saptamini, si am ridicat tema sa schimbe dropul,iar pe forum concret ai batut capul tu ca nu trebuie nimic de schimbat,acum poftim si cosecintile),chiar si cu situatia data de rau de  bine am strins unic din boss

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Februarie 15, 2017, 10:13:56 a.m. »

Ermak ai avut vu-n guzganel in guild de dai cifra (2-3?) eronata?  Atunci 1 rind era odata in 24 ore, 2 la mina zi de zi il luam , vo 2 saptamini, si am ridicat tema sa schimbe dropul,iar pe forum concret ai batut capul tu ca nu trebuie nimic de schimbat,acum poftim si cosecintile),chiar si cu situatia data de rau de  bine am strins unic din boss

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Februarie 15, 2017, 10:33:44 a.m. »

Ermak ai avut vu-n guzganel in guild de dai cifra (2-3?) eronata?  Atunci 1 rind era odata in 24 ore, 2 la mina zi de zi il luam , vo 2 saptamini, si am ridicat tema sa schimbe dropul,iar pe forum concret ai batut capul tu ca nu trebuie nimic de schimbat,acum poftim si cosecintile),chiar si cu situatia data de rau de  bine am strins unic din boss

eara povesti))) bosu si serveru trecut era o data la 12 ore,   dar ok, posibl si lati luat de mai multe ori, cit eram in deplasare, dar cind venisem , deja nu mai lua nimeni BOSSU inafara de noi, il luam po KD, si peste un boss cadeau arme 380 asta 100%, nu degeaba tot klanu ave 380 arme la 13, ce nu pot spunei de cei lalti.  BB se tavaleau pe noobi si se colbaeau, cind alte klanuri, aveau cite un BB si era ajiataj mare...  Asaca ne nado lea-lea ;)

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Februarie 15, 2017, 10:43:14 a.m. »

eara povesti))) bosu si serveru trecut era o data la 12 ore,   dar ok, posibl si lati luat de mai multe ori, cit eram in deplasare, dar cind venisem , deja nu mai lua nimeni BOSSU inafara de noi, il luam po KD, si peste un boss cadeau arme 380 asta 100%, nu degeaba tot klanu ave 380 arme la 13, ce nu pot spunei de cei lalti.  BB se tavaleau pe noobi si se colbaeau, cind alte klanuri, aveau cite un BB si era ajiataj mare...  Asaca ne nado lea-lea ;)

Pai in momentul cela noi deam si nu mai jucam cind s-au pus setarile date.La setarile initiale bossul ,batea foarte tare,se putea de adus doar cu earthshakeul  DLului,si aparea odata la 24 ore.Respectiv cu asa setari nici dorinta nu ai sa mai vii la boss respectiv l-am lasat

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Februarie 15, 2017, 10:50:14 a.m. »

Pai in momentul cela noi deam si nu mai jucam(am ajuns 400) si finito la comedia. .La setarile initiale bossul ,batea foarte tare,se putea de adus doar cu earthshakeul  DLului,si aparea odata la 24 ore.Respectiv cu asa setari nici dorinta nu ai sa mai vii la boss respectiv l-am lasat.

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Februarie 15, 2017, 10:56:15 a.m. »
cheari si azi am luat bossu, earasi 3 haine exe, fara luck, cui nafig trebuesc acest exe, din toate bossurile cea mai buna haina exe Valiant Armor HP, in rest di4i cu zen - mana, jali ca nu am facut scrrenuri la toate bossurile sa vedeti ce drop ii din boss, pai bine noi si asa stam OK cu unik din lot, de bine de rau avem 4 setri, si vreo 2 fara 1 haina... dar totusi... nu spun de unik, undes ARMELE 380. in chelea dorului.......????? 

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Februarie 15, 2017, 11:01:19 a.m. »
pe server +- 5 sunt ), de unde crezi mehanikoff are   arcul din mina)?

*

JackAss

« Răspuns #22 : Februarie 15, 2017, 11:06:13 a.m. »
cel mai de ris cind te bati 5 ore pentru un boss pustiu,  sau pentru 3 haine ee  fuflijnie deam mai bine hyperion care sa-l vinzi smela in goss.

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Februarie 15, 2017, 11:08:31 a.m. »
pe server +- 5 sunt ), de unde crezi mehanikoff are   arcul din mina)?

stiu de unde, avem si noi un explosion din cel mai primu boss care lam luat noi, dar asta o fost 3 saptamini in ruma,  dar cum asa in aprope 2 saptamini nici una, asa nui normal!!! sati arat eu noobii cu exe din boss o sa cazi pe fund!!!

« Răspuns #24 : Februarie 15, 2017, 01:36:25 p.m. »
dacă sunteți așa de plini în exe, mai vindeți pe server, nu țineți de parcă îi "stroi material"

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Februarie 15, 2017, 01:56:50 p.m. »
ТААКККК очень интересно, Балагас был взят за все время 3 раза! 3 пихи с Балагаса (2 експложиона, 1 вега мэис с лак), уже есть 3 пухи на АЕ (забава, Фюри, механиков), 1 ББ у Стила-Персила, на вдоих )) + 1 экспложион у нас с Босса и того 8 пух, как минимум...   мы берем больше недели К7 ни одной пухи, значит % очень маленький на дроп....     
Наблюдаю в посте какой-то нуб ДК (4yBaK)  продает, Солай, Вега Мэис без лака и Сильфид Боу, возникает  вопрос?? откуда у него эти пухи,   к сожалению по непонятным причинам скрин не сохранился, но в трэиде эти пухи были показаны!  Лично видел...  ОТКУДА ЭТИ ПУХИ??? 
« Ultima Modificare: Februarie 16, 2017, 09:09:18 p.m. de Rayness »

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Februarie 15, 2017, 01:57:26 p.m. »
dacă sunteți așa de plini în exe, mai vindeți pe server, nu țineți de parcă îi "stroi material"

tot in buzunar!
« Ultima Modificare: Februarie 15, 2017, 02:07:42 p.m. de Ermak »

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Februarie 15, 2017, 02:36:19 p.m. »
Ermak, armele date au fost dobindite  din boss nu-ti fa griji)

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Februarie 15, 2017, 03:35:52 p.m. »
Ermak, armele date au fost dobindite  din boss nu-ti fa griji)

interesant, sa presupunem ca ati luat 5-7-10 bossuri, si din majoritatea wepon 380|???? asta cumm???( la noi din fiecare bos haine exe, la voi aprope din fiecare 380?
« Ultima Modificare: Februarie 15, 2017, 03:51:17 p.m. de Ermak »

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #29 : Februarie 15, 2017, 10:35:09 p.m. »
Random  Karl , random  :hi: