kalima 7 boss

• 65 Răspunsuri
  • 22681 Vizualizări

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
kalima 7 boss
« : Februarie 14, 2017, 02:01:54 p.m. »
Много уважаемый балансер (Админ) , пожалуйста поясни, ты поставил в дроп егзе с босса????  Кому он вообще нужен и кто, его без лака будет одевать????
Берем босса по КД, уже больше недели, КАЖДЫЙ  БОСС дает минимум 2 вещи егзе, за все время ни одной пухи 380, ни одной топ вещи уника, одно ЕГЗЕ С МАНОЙ или ЗЕН, либо ТИПА СИЛКА ИЛИ ХИПЕРИОНА и то по одной вещи, ни разу не упали 3 уника!!!   ТЫ ПОСТАВИЛ ЭТОТ ЭГЗЕ, если никто не будет одевать его, БЕЗ ЛАКА???  КАКОЙ РИЗОН ВООБЩЕ С ЭТИХ ВЕЩЕЙ?????  Тратишь по 3-4-5 часов на босса, если есть ПВП , и по часу - полтора без пвп, так и ДРОП полное !!! 
Мало того что дроп может не упасть с босса, как было ранее, и если уже и падает, то полное! :suicide2: :suicide2: :suicide2:   

НЕРВЫ ПРОСТО НА ПРЕДЕЛЕ !!!!!  НЕ ЗА ГОРАМИ ТОТ ДЕНЬ, КОГДА ТВОЙ ОНЛАИН УПАДЕТ МИНУМУМ НА 30 человек!!!!!!
« Ultima Modificare: Februarie 16, 2017, 09:04:07 p.m. de Rayness »

*

Offline kamrE

• *
  • 27
    • Vezi Profilul
Re: kalima 7 boss
« Răspuns #1 : Februarie 14, 2017, 02:13:45 p.m. »
Sustin. Cu asa succese nu cred ca guildul nostru va mai juca mult pe acest server! Nu primesti placere de la un pvp de 3-5 ore ca la urma sa ai un astfel de drop! Inteleg ca serverul nu-i unul din care sa te imbraci in 1-2 luni full si dupa aia sa nu mai ai motivatii sa mergi la eventuri, dar nici chiar asa... Mi se pare absurd faptul ca cand ajungi la lvl 380 trebuie cu greu sa gasesti sword sau bow de care ai nevoie pentru a avea un dmg adecvat. Cu incetul eu pierd interesul sa pierd timpul la eventuri din care nu ai nici drop cum se cuvine. Daca oamenii iubesc sa fie top1 si 24/24 arena sa stea pentru a avea lvl mare si sa faca multe reload-uri, nu e si cazul meu. Nu-i acesta motivul pentru care joc aici.

« Răspuns #2 : Februarie 14, 2017, 02:15:12 p.m. »
 :gamer3: :gamer3: :gamer3:

« Răspuns #3 : Februarie 14, 2017, 02:17:50 p.m. »
Pe toate serverele care am jucat , sau poate care am vazut... am invedere diferite Season de la II - IV peste tot din BOSS Kalima cadea Ancient Items!!!

Dar aici intr-adevar e bataie de joc! pierzi o gramada de timp... pentru niste iteme fara de folos!!!
« Ultima Modificare: Februarie 14, 2017, 02:23:29 p.m. de BlackJack »

« Răspuns #4 : Februarie 14, 2017, 03:32:14 p.m. »
Nu am fost la boss dar din spusele oamenilor chear trebu schimbat
Человек должен быть надёжным, как контрольный выстрел, и единственным, как последний шанс.

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Februarie 14, 2017, 04:41:46 p.m. »
+ pentru eliminarea exe din Illusion of Kundun

*

Offline adfg

• 242
  • adfg
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Februarie 14, 2017, 05:02:24 p.m. »
destul de normal eu cred ... Noi cit timp am luat bosu nici odata nu am scris pe forum ca cade kkt si asa mai departe au fost si bosi goi ... eu pentru casa lese tot asa !!!
0bito

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Februarie 14, 2017, 05:13:12 p.m. »
destul de normal eu cred ... Noi cit timp am luat bosu nici odata nu am scris pe forum ca cade kkt si asa mai departe au fost si bosi goi ... eu pentru casa lese tot asa !!!

Noi zicem ca nu merita atita chin pentru o iluzie ca va cadea ceva bun...

P.S. voi natsi zis nimic deoarece atrageatsi atentsia altora asupra boss...de aia voi linistit fara pvp al luatsi

*

Offline Shiupearka

• **
  • 64
  • ucigash central :-)
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Februarie 14, 2017, 05:23:04 p.m. »
e ok boss...nu necesita schimbari)

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Februarie 14, 2017, 06:24:59 p.m. »
e ok boss...nu necesita schimbari)

ucigasul central  :rofl: :rofl: :rofl:   :lol: :lol: :lol: AFKashul central я бы написал))))   
ты то вообще что тут пишешь, АФКашник)))   иди дерево обнимай в аиде, там твое место))))     ты же не ходишь на БОССА, откуда тебе знать за нервы которые тратятся, один раз был, скажи спасибо хоть босса увидел!

« Răspuns #10 : Februarie 15, 2017, 01:37:42 a.m. »
Согласен с автором.
Также добавлю и +ко всему, давно писал, еще во время теста ранних серверов, просил ввести в дроп с простых мобов начиная с таркана, уник вещи (первые сеты)
т.к они бесполезны на топ лвлах, на которых выбивают уник вещи. Никто не будет менять свой сет ради уник, лейтер, пад, чето, силк и прочий мусор первый. Там только статы полезные, на начальных первых 150-280 лвлах, которые можно заточить хотя бы на 11 и чувствовать эту прибавку, но не выше.

Но сейчас это уже бесполезно. Так, что понимаю боль за борьбу на боссе и такую "дешевку награду" в виде ехе без лака и бесполезныого нубо уник-сета.  :hi:
« Ultima Modificare: Februarie 15, 2017, 01:39:26 a.m. de Stipaska »

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Februarie 15, 2017, 08:39:50 a.m. »
Cita epocretie)), versiunea trecuta cind s-a ridicat intrebarea in privinta schimbarii ancient drop din boss,tovarasi Ermak si compania era concret contra schimbarii,atunci situatia era si mai urita , in drop nu era 380 lvl items,si respectiv din exe items nu ieseai)). Respectiv domnilor raminem cu ce este,sa simtiti si voi pe pielea voastra  ce-i aia frustrare)

*

Offline Ermak

• **
  • 93
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Februarie 15, 2017, 09:22:38 a.m. »
Cita epocretie)), versiunea trecuta cind s-a ridicat intrebarea in privinta schimbarii ancient drop din boss,tovarasi Ermak si compania era concret contra schimbarii,atunci situatia era si mai urita , in drop nu era 380 lvl items,si respectiv din exe items nu ieseai)). Respectiv domnilor raminem cu ce este,sa simtiti si voi pe pielea voastra  ce-i aia frustrare)

povesti in vint si aer, citi bosi ati luat voi pe serveru trecut??? 2-3?????    peste un boss cadea wepon 380 + unik top + luck, mai rar cadeau exe items, nu ca acuma... 99% drop boss 3 haine exe, sau 2 exe si un unik low lvl, de weons 380 nici nu spun))))))))))))))   
« Ultima Modificare: Februarie 16, 2017, 09:06:44 p.m. de Rayness »

*

Offline kamrE

• *
  • 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Februarie 15, 2017, 09:45:55 a.m. »
Ce Sasha ti-a trecut supararea si ai hotarat sa iti expui si tu parerea pe forum ? Ai grija ca vin repede cu perekastu' )

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Februarie 15, 2017, 10:01:02 a.m. »
Ermak ai avut vu-n guzganel in guild de dai cifra eronata? 2-3? Atunci 1 rind era odata in 24 ore, 2 la mina zi de zi il luam , vo 2 saptamini, si am ridicat tema sa schimbe dropul,iar pe forum concret ai batut capul tu ca nu trebuie nimic de schimbat,acum poftim si cosecintile)