0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Все еще работаем. Трудно предугадывать что и сколько займет, по этому не люблю давать сроки.Кто-то выше писал про то чтоб тест был по легче. Предлагайте свои варианты.
da de ce fara boxuri in magazin? cu ce incurca ele la test? sau voi asteptati sa vedeti cit de des o sa cada exe haine din mobi? asa o sa asteptati cu saptaminile...eu mai bine propun sa fie boxuri +1, +2, +3 si exp 100+ sa putem sa ne imbracam normal, si deja spoate de dus si la +4 si +5 sa fie interesant PVPvoi spuneti numai jewels sa fie in magazin, da care ii sensul? iara sa stam ca debilii sa ridicam hainele la +13 simple in 1-2 zile?sper sa va placa ideea...
Citat din: Freeman din Iulie 19, 2015, 08:52:59 p.m.da de ce fara boxuri in magazin? cu ce incurca ele la test? sau voi asteptati sa vedeti cit de des o sa cada exe haine din mobi? asa o sa asteptati cu saptaminile...eu mai bine propun sa fie boxuri +1, +2, +3 si exp 100+ sa putem sa ne imbracam normal, si deja spoate de dus si la +4 si +5 sa fie interesant PVPvoi spuneti numai jewels sa fie in magazin, da care ii sensul? iara sa stam ca debilii sa ridicam hainele la +13 simple in 1-2 zile?sper sa va placa ideea...dac asa fie zamacu asa fie stimul mai mare sa cauts si unq si exe din +5 p/u set si nu numai asaca nu e sens din box di shop
voi asa interesanti sinteti...adica test in exe haine nui bun...? da in haine prastie care tot voi o sa stati si o sa va za*biti sa le ta4iti la 13 o sa sie interesant test??eu de exemplu deam mam saturat de testul trecut, iti ridisi set la +13 si mai departe are ii sensul? mai interesant o sa fie cu boxuri macar seva exe haine, pe urma deam o sa mearga PVP la +4 si +5 si unicdaca vii asa interesant sa jucati cu haine simple ap eu hz
Citat din: Freeman din Iulie 19, 2015, 09:22:36 p.m.voi asa interesanti sinteti...adica test in exe haine nui bun...? da in haine prastie care tot voi o sa stati si o sa va za*biti sa le ta4iti la 13 o sa sie interesant test??eu de exemplu deam mam saturat de testul trecut, iti ridisi set la +13 si mai departe are ii sensul? mai interesant o sa fie cu boxuri macar seva exe haine, pe urma deam o sa mearga PVP la +4 si +5 si unicdaca vii asa interesant sa jucati cu haine simple ap eu hzTu intelegi daca o sa puna box nu o sa sie joaca activa o sa staie toti ka4 numa...Daca nu o sa sie boxuri in timpu pwp o sa gasim buguri noi etc.......
Citat din: Jostic din Iulie 19, 2015, 09:24:28 p.m.Citat din: Freeman din Iulie 19, 2015, 09:22:36 p.m.voi asa interesanti sinteti...adica test in exe haine nui bun...? da in haine prastie care tot voi o sa stati si o sa va za*biti sa le ta4iti la 13 o sa sie interesant test??eu de exemplu deam mam saturat de testul trecut, iti ridisi set la +13 si mai departe are ii sensul? mai interesant o sa fie cu boxuri macar seva exe haine, pe urma deam o sa mearga PVP la +4 si +5 si unicdaca vii asa interesant sa jucati cu haine simple ap eu hzTu intelegi daca o sa puna box nu o sa sie joaca activa o sa staie toti ka4 numa...Daca nu o sa sie boxuri in timpu pwp o sa gasim buguri noi etc....... bai omule, da la +4 si la +5 nu tot ii test??tu bl*a intro saptamina o sa imbli la gold si o sa te imbrasi pentru +5 gold??
o mai fost servere cu box in magazin.... fail total.. puneti exp, nu jeliti.. macar 100x... si toate jewels in magazin, in rest, ne lamurim, testu no sa fie o saptamina, da eu cred ca pina la 2 luni, o sa reusim sa testam tot, si golduri si tat.