da mie-mi pare că asta-i cea mai bună versiune a serverului Wega pe care am jucat. inclusiv cu buffer, cu sd și toate restul.
Atît de tare zaebal pvp-u cel vechi, de aur cum îl plîngeți pe forum, unde tot serverul umblau numai dk... și pentru plăcerea la cîțiva pvp-șnici din top, tot serverul fugea din oraș cîte 300 ori, da ei țineau goldul la infinit... ee/ae/dw toți cadeau dintr-un hit. like WTF? nu sunteți deloc flexibili și nu apreciați deloc chestiile interesante adăugate.
Când văd că jucați de cînd s-a deschis serverul și elementar nu înțelegeți că toate missurile de care ziceți se fac pentru că bateți cu un CHAR fără buff-ul elfului din oraș într-un CHAR cu buff, mă face să cred că sunteți alienați mental... iar dacă sunteți așa, automat și toate propunerile care le înaintați par debile, ceea ce e foarte trist.
Bufferul și sd îi avantajează pe 90% din server, iar scoaterea lor, unica ce va face e mai plăcută șederea pe server a top pvp chari, care ca înainte iar vor da jos pe toți din 1-2 hituri, REMBO moldoveni blea.
Viața nu se termină dacă n-ai luat goldu. Și nici dacă nu-l iai și mâine și poimâine, în schimb acum e interesant și pentru toți low-lvl să joace și pentru ce-i care nu prea știu cum și pentru cei care nu prea știu ce. Acum aleargă din oraș toți și asta-i vesel. Cum o să înceapă istoria veche, cu 1 party-pack care la infinit dărîmă pe toți și nu cad de la gold, cum serverul o să se sufoce de frustrările celorlați.
Cel mai rațional din partea administrației îmi pare, să blocheze în genere forumul, scrieți numai postări de trash și hu*neli pe aici, nimic constructivitate și nici nu miroase a păreri obiective. Fiecare tot ce scrie e: făceți să-mi placă mie să joc, să cadă tot serverul de la mine.