Sondaj

Problema referitor la Buffer Server 2 (GOLD)

CONTRA LA BUFFER
15 (100%)
PENTRU BUFFER
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Votare închisă: Martie 26, 2020, 07:55:28 a.m.

BUFFER SERVER2 (GOLD)

• 14 Răspunsuri
  • 4695 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

BUFFER SERVER2 (GOLD)
« : Martie 23, 2020, 07:55:28 a.m. »
Deci rog foarte mult să votați pentru aceasta noua opțiune IMPUSĂ de Rayness  :beach: . De exemplu eu personal sunt contra. :declare:

ARGUMENT: 1) Eu sunt 1 Reload lvl 320, tu ești 0 Reload lvl 390 , cum poți lua tu Buff? + ea în considerare că eu am mai multe pointuri ca tine . :treaten:

2) Personal mă deranjează ca după fiecare dată cînd mor la gold trebuie să plec să-mi eau  Buff pe cînd la momentul cela eu deja ar trebui sa fiu în move             
Deci pînă ce ăstea sunt argumentele mai mult deranjabile  :gamer1:

HAIDEȚI SĂ FACEM UN SONDAJ !!!!!  El SE AFLĂ MAI SUS DE ACEST TEXT
« Ultima Modificare: Martie 23, 2020, 08:25:15 a.m. de BAROSANU »

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
Re: BUFFER SERVER2 (GOLD)
« Răspuns #1 : Martie 23, 2020, 08:01:33 a.m. »
Deci rog foarte mult să votați pentru aceasta noua opțiune IMPUSĂ de Ryness  :beach: . De exemplu eu personal sunt contra. :declare:

ARGUMENT: 1) Eu sunt 1 Reload lvl 320 , tu ești 0 Reload lvl 390, cum poți lua tu Buff? + ea în considerare că eu am mai multe pointuri ca tine . :treaten:

2) Personal mă deranjează ca după fiecare dată cînd mor la gold trebuie să plec să-mi eau  Buff pe cînd la momentul cela eu deja ar trebui sa fiu în move             

tot sunt contra la BUFF!
1) indiferent de ce lvl ai  poti lua Buff, el nu e pina la lvl 350  si nu depinde de lvl.  Rayness are in vedere ca bufful de la Elf e echivalent cu buff de ee lvl 350.
faza ca dupa ce mori tre sa fugi dupa buff e tare inervanta , sau faci ca bufful sa dureze sa spunem pe o perioda de 15-30 minute sau in genere sa fie scos).
nu vad sens in buff la golds, avea sa fie mai folositor daca avea sa fie pus pe primul server ca sa poti sa te ridici mai repede si ushor ( dar chiar si asta nu e idee buna)

« Răspuns #2 : Martie 23, 2020, 08:14:37 a.m. »
Deci rog foarte mult să votați pentru aceasta noua opțiune IMPUSĂ de Ryness  :beach: . De exemplu eu personal sunt contra. :declare:

ARGUMENT: 1) Eu sunt 1 Reload lvl 320 , tu ești 0 Reload lvl 390, cum poți lua tu Buff? + ea în considerare că eu am mai multe pointuri ca tine . :treaten:

Probabil că eu ceva nu am înțeles refiritor pînă la ce lvl vei putea lua buff, dar totuși rămîne argumentul numarul 2 care cred eu pe toți îi deranjează

tot sunt contra la BUFF!
1) indiferent de ce lvl ai  poti lua Buff, el nu e pina la lvl 350  si nu depinde de lvl.  Rayness are in vedere ca bufful de la Elf e echivalent cu buff de ee lvl 350.
faza ca dupa ce mori tre sa fugi dupa buff e tare inervanta , sau faci ca bufful sa dureze sa spunem pe o perioda de 15-30 minute sau in genere sa fie scos).
nu vad sens in buff la golds, avea sa fie mai folositor daca avea sa fie pus pe primul server ca sa poti sa te ridici mai repede si ushor ( dar chiar si asta nu e idee buna)

« Răspuns #3 : Martie 27, 2020, 02:40:09 p.m. »
Sondajul s-a terminat ieri. Admin asteptam actiuni din parte dvs. ?

« Răspuns #4 : Martie 28, 2020, 07:05:41 a.m. »
Uitați băieți de Rayness, el nu e în considerare absolut nimic, nici un argument nu îl interesează,a fost propunerea de a face schimbări macar pentru 2-3 zile, dar el nu reacționează,deci rezultă ......... :suicide2:

*

Offline Alpha

• 141
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Martie 28, 2020, 05:35:34 p.m. »
Dacă nici 15 voturi nu-și au rolul ca răspuns, păi nu mai intelegi cu ce poți ajuta pentru ajustarea unui proces de joc)

« Răspuns #6 : Martie 28, 2020, 05:45:41 p.m. »
EU NU SUNT CONTRA  :gamer1: :yahoo: :blush:

« Răspuns #7 : Martie 28, 2020, 06:09:06 p.m. »
Dacă nici 15 voturi nu-și au rolul ca răspuns, păi nu mai intelegi cu ce poți ajuta pentru ajustarea unui proces de joc)

Cu nimic, @Rayness face totul din capul lui, si dupa carantina o sa fie iar Online Good pe server si nu un număr :victory:
.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Martie 29, 2020, 01:09:23 a.m. »
Elf Bufferul poate fi utilizat la orice nivel si e necesar pentru asigurarea unui damage minim. Acum e disponibil in mai multe locatii.

« Răspuns #9 : Martie 30, 2020, 10:35:41 a.m. »
Elf Bufferul poate fi utilizat la orice nivel si e necesar pentru asigurarea unui damage minim. Acum e disponibil in mai multe locatii.

Toti roaga sal scoti dar tu spui ca e disponibil acum si in alte locatii !!!( unde-i logica?)

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Aprilie 03, 2020, 08:43:58 a.m. »
Sondajul s-a terminat ieri. Admin asteptam actiuni din parte dvs. ?
:rtfm: :rtfm:
reD=),-SpaWn-,snakEEyes,Filtru,Kitsune,BlackMamba,RealSteel

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Aprilie 03, 2020, 08:46:51 a.m. »
nici o asigurare nu merge ,precum toate AE de pe server au buff defect ,ce chear nu e clar ? scoate-l ,si lasă sa fie cum a fost mereu ,ca era bine !

« Răspuns #12 : Aprilie 03, 2020, 09:46:45 a.m. »
+

« Răspuns #13 : Aprilie 04, 2020, 01:24:02 a.m. »
fara suparare, nu cumva Dodon e admin?

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Aprilie 04, 2020, 04:15:35 p.m. »
nu stiu cum e la altii in guild ,dar la noi deacum 2 top AE nu vor sa joace si care v-or fi consecintele in continuare! nu știu carei greșala in buffer sau in formula la AE ,dar in PVP ese foarte multe Miss-uri ,inclusiv in EE care nu au macar ceva agility din ce motiv se pierde interesu si dorinta de a mai intra in joc !