Ban la draconi
ARDE CURUuUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
bine ca ai reushit sa editez mesajul )))
ca sa nu vada restu ce prostuts esti ...
s vede ca inca de pe serverele trecute alde Gaspacho , CocoSS ts-au dat la bucushoare si tu nici cum nu poti sa accepti faptul ca personajele date joaca fara hack , cauti ac in paie :D
Posibil că nu au utilizat Сheat sau nuștiu mai ce, dar pe proiectul dat ei demonstrat inverusul, + luînd în considerație că au ridicat lvl-ing în DS unde este BUFFERUL, cred eu că tema dată trebuie inchisă motiv ar fi că sunt deja destule argumente pentru care DL BoRaiCho posibil și alții să fie pedepsit pe masură și așteptăm pe Rayness să fie luată o decizie la acest subiect și nu numai . O zi buna tuturor, baftă . #stamacasa
P.S Apropo nu prea țin minte ca jucatorii dați sa predomine pe vriun server, da sunt deacord că au jucat destul de ok ,dar ca pina la dominare mai au mult. Au dominat serverul in timpuri diferite si in alianță : nogoHKu,Royal,Loading,Ex/7epTbI, ( KaKTyC NoSTRESS pe timpurile lui Slon,admando si SVEN,Impirator) , dar că ultimii ani(3-5) pe acest proiect joacă aceleași guilduri+alianța ( 2 maxim 3) unde se bat și împart dominația numai 2 , din păcate nu țin minte unde băeții(Gaspacho ,CocoSS )să domine, probabil au dominat cu vriun guild unde ei sau alaturat ceva mai tîrziu.Aici se joacă în guild ,daca îmi spui ce guild posibil îmi aduc aminte Dacă vreai pot să îți enumer și mulți jucători care știu ca joacă și au jucat de mulți ani aici și chiar au dominat la timpurile lor ,posibil sa domine și în viitor. Dar din păcate de Gaspacho nu țin minte să domine, au jucat ok, dar nu au dominat.
Dominat (dat la bucushoare)