0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Websiteul poate fi accesat. Inregistrarea pentru CS a fost disponibila ieri, va fi disponibila si astazi in intervalul 18:00 - 21:59.
In perioada curenta uneori poate fi inaccesibil. Se fac lucrari.
Citat din: Rayness din Mai 23, 2020, 01:46:15 p.m.In perioada curenta uneori poate fi inaccesibil. Se fac lucrari.Anunta te rog cand se vor finisa lucrarile si site-ul va fi disponibil, ca tot fac refresh si tot e mort
Pentru reload, expediati un email cu detalii.
Expediaza un email cu detalii.
Citat din: Rayness din Mai 23, 2020, 03:21:38 p.m.Expediaza un email cu detalii. ce email @ ai ?
Citat din: Jenea din Mai 23, 2020, 03:23:48 p.m.Citat din: Rayness din Mai 23, 2020, 03:21:38 p.m.Expediaza un email cu detalii. ce email @ ai ?Am expediat in mesaje private.
Citat din: gogu din Mai 23, 2020, 05:56:20 a.m.Citat din: Orange din Mai 22, 2020, 10:59:30 p.m.@MadaraP.S , după reload intri in bc și faci 3 lvl in 15 min , nici de cum nu intr-o zi 2 lvl cum ai scris tu , chind Serveru nu activa , nime nu se ka4, acum Serveru merge omu nu poate face reload , da tu îi sfătui sa se duca la gold , la care gold bai? Poate el abea ajuns la 400 , toți se ka4 pentru top pe site , acum pune-te tu in locu la om , chind toți se ridica da tu strângi pietre Hz pe unde și de aici ești 400 , norm ? Cred ca făceai spuma la gura deja aici pe forum ...BostanLol......S vede ca faci reload in fiecare zi shi stii cite lvl ridici in bc de la lvl 290. Mai bine ai tacea))) sats spun pa secretu nu ridici nici 1 lvl, shi nu are importantsa full pt uniq sau solo cu ee la cur fara party...Succesнеправ ты парень. Вчера сделал релоад 1 бц-1лвл, дс тоже самое. 16 лвлов поднято со вчера с 15 00
Citat din: Orange din Mai 22, 2020, 10:59:30 p.m.@MadaraP.S , după reload intri in bc și faci 3 lvl in 15 min , nici de cum nu intr-o zi 2 lvl cum ai scris tu , chind Serveru nu activa , nime nu se ka4, acum Serveru merge omu nu poate face reload , da tu îi sfătui sa se duca la gold , la care gold bai? Poate el abea ajuns la 400 , toți se ka4 pentru top pe site , acum pune-te tu in locu la om , chind toți se ridica da tu strângi pietre Hz pe unde și de aici ești 400 , norm ? Cred ca făceai spuma la gura deja aici pe forum ...BostanLol......S vede ca faci reload in fiecare zi shi stii cite lvl ridici in bc de la lvl 290. Mai bine ai tacea))) sats spun pa secretu nu ridici nici 1 lvl, shi nu are importantsa full pt uniq sau solo cu ee la cur fara party...Succes
@MadaraP.S , după reload intri in bc și faci 3 lvl in 15 min , nici de cum nu intr-o zi 2 lvl cum ai scris tu , chind Serveru nu activa , nime nu se ka4, acum Serveru merge omu nu poate face reload , da tu îi sfătui sa se duca la gold , la care gold bai? Poate el abea ajuns la 400 , toți se ka4 pentru top pe site , acum pune-te tu in locu la om , chind toți se ridica da tu strângi pietre Hz pe unde și de aici ești 400 , norm ? Cred ca făceai spuma la gura deja aici pe forum ...Bostan