0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.
1. si in ziua de azi eu pot sa bat 5 missuri la rind... nu inteleg unde a disparut tema cu missurile( cine o jucat pe ae poate sa confirme ca 1 miss e mult la pvp pentru ae)
КОМПЕНСАЦИЯ БУДЕТ? ВИПКА ЗАМОРОЖЕНА НА ВРЕМЯ РАБОТ?
Citat din: TRAUMATU din Aprilie 18, 2020, 11:23:17 a.m.1. si in ziua de azi eu pot sa bat 5 missuri la rind... nu inteleg unde a disparut tema cu missurile( cine o jucat pe ae poate sa confirme ca 1 miss e mult la pvp pentru ae)We Traumatu, tu cit Attack Rate ai? din cite tin minte ae nu are asa mult.Uita-te cit attack rate ai tu si cit def rate are cel in care bati, si faci diferenta. Apropo de SD, sa nu fie acest SD, ar cadea toti ca mustele. Ce placere poti primi din pvp care o sa dureze fix 5 secunde?!
dupa parerea voastra ae trebuie sa bata numa miss si daca a da domnu cite 1 hit AE nu are cum sa aiba putin atack rate... doar ea pune 70% din staturi in agility PAPURA da tu mai scoate limba din curu adminului.
Citat din: TRAUMATU din Aprilie 18, 2020, 12:02:35 p.m.dupa parerea voastra ae trebuie sa bata numa miss si daca a da domnu cite 1 hit AE nu are cum sa aiba putin atack rate... doar ea pune 70% din staturi in agility PAPURA da tu mai scoate limba din curu adminului. Chiar esti Traumat oleaca , nushtiu pe cine tu bati cu AE si dai miss,cind m-a prinde la golds AE-shka nu vad missuri de la ea,si defense rate la caracterul meu e peste 1k !!
sau trebuie sa fie interesant numa la sfirsit de joaca ? in rest trebue sa ne farmam nervii ? aveti o logica pizdet....
Traumatu, tu joci dupa Ae si nici nu stii cit attack rate ai. Iti spun eu, ai putin, agility la ae nu-i ridica mult attack rate, ii ridica mai mult dmg rate. Mai informeaza-te sapoi scrie ceva.