Sondaj

al 2 server de prisos?

da
12 (57.1%)
nu
9 (42.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 19

Votare închisă: Februarie 03, 2019, 07:12:00 p.m.

Al 2 server de prisos!

• 14 Răspunsuri
  • 5854 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Al 2 server de prisos!
« : Ianuarie 29, 2019, 07:12:00 p.m. »
 :buba: :buba: :buba: :buba: :buba:

Re: Al 2 server de prisos!
« Răspuns #1 : Ianuarie 30, 2019, 10:05:14 a.m. »
Doar bc si ds sa ramie

« Răspuns #2 : Ianuarie 30, 2019, 11:48:20 a.m. »
2 сервер для БЦ ДС ну можно +1 и +2 поставить !

*

Offline Alpha

• 141
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Ianuarie 30, 2019, 05:43:33 p.m. »
De prisos eventurile serverul 2, si spoturile, scade concurenta respectiv interesul de joaca)

« Răspuns #4 : Ianuarie 31, 2019, 10:13:35 a.m. »
Оставить на 2 сервере только АФК и БЦ, ДС. Остальные все евенты убрать пока не поздно и не начали все нервничать и забивать на игру.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Ianuarie 31, 2019, 01:28:04 p.m. »
Care event-uri? De ce ar trebui să fie doar pe un server?
« Ultima Modificare: Ianuarie 31, 2019, 01:41:14 p.m. de Rayness »

*

JackAss

« Răspuns #6 : Ianuarie 31, 2019, 02:32:15 p.m. »

pentru că pină acum așa au fost toate serverurile tale  , cu eventuri doar pe 1 server.  Pentru că noi iubim să fie pe 1 server  , să ne batem la  acel event toți , da nu cineva să se bata la event pe 1 server și cineva v tiharea să ieie pe alt server. Pentru că in asa mod poți participa doar cu un pachet la toate eventurile fără să te complici. Pentru că in asa mod serveru nu se imparte in 2 guilduri.  Nu incerca să implementezi chestii care le găsim și pe alte servere, incearcă să menții ceea ce ne place nouă deja de ani. Parerea mea că dacă eventurile vor fi pe amindouă servere, online-ul va scădea drastic in timpul apropiat, ce pot spune sigur despre mine și citiva tovarasi din joc. Si bagă bre goldurile estya, crezi că primesti mare placere in ucisul mobilor? nu imi scri de ilussion of kundun ca nu ma intereseza ,baga ce trebu și nu fă coarne.

« Răspuns #7 : Ianuarie 31, 2019, 04:19:02 p.m. »
E normal 2 servere de oarece  pe 1 server pot participa la eventuri bresle ce au multa vreme de Mu Online si pot sa se lupte la Gold si alte eventuri

eu personal mai am un job de munva o viata personala si nu ma pot imparte in toate partile si stau mai in urma celor de top ! e ghindit bine sa fie toti impacati!

Raynes lasa asa ca e bine mai ai unde face lvl pe 1 server doar de gz e vb si nu poti sa cresti normal   nu au dormit cei de top o saptamina sa vorbim la general

si au facut 300+ si se dau cu parerea ..e bun cu 2 servere

« Răspuns #8 : Ianuarie 31, 2019, 04:59:59 p.m. »
Voi mai aveti sa plingetiii, nu te obliga nimee sa jocii, nai timp nu jucaa, vrei sa fii top treb saa fii cit mai activ asa o fost tot timpu,da voii stricati serveruu cu postarile estea.... lasa wegaa 2 serv pentruuu bc,ds,si doritorii de afk ca intradevar este online maree, dar toate eventurile lasaa pe 1 serverrr noii astaa vrem!!!
« Ultima Modificare: Februarie 01, 2019, 11:23:09 a.m. de Rayness »

*

Offline Nicole

• 127
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Ianuarie 31, 2019, 11:13:08 p.m. »
+ golds numa pe 1 serv!

« Răspuns #10 : Ianuarie 31, 2019, 11:20:26 p.m. »
E normal asa, nu ascultati toti zadrotii care doar la ei se gindesc!

« Răspuns #11 : Ianuarie 31, 2019, 11:48:43 p.m. »
Попробуем что-то новое. Не будет монополии среди топ кланов. Оставляйте 2 сервера как есть

« Răspuns #12 : Februarie 01, 2019, 06:55:56 a.m. »
E normal 2 servere de oarece  pe 1 server pot participa la eventuri bresle ce au multa vreme de Mu Online si pot sa se lupte la Gold si alte eventuri

eu personal mai am un job de munva o viata personala si nu ma pot imparte in toate partile si stau mai in urma celor de top ! e ghindit bine sa fie toti impacati!

Raynes lasa asa ca e bine mai ai unde face lvl pe 1 server doar de gz e vb si nu poti sa cresti normal   nu au dormit cei de top o saptamina sa vorbim la general

wai tofilca tu crezi ca o sa ei ceva golduri chiar dacă o sa fie și pe 1 server și pe al 2 ?
Doarde vriun +2+3 pierdut

« Răspuns #13 : Februarie 01, 2019, 07:21:48 a.m. »
După cum văd MAX 2 luni tine serverul.
Noi ne-am întors pe acest server vre 50 oameni care au jucat pe alt proiect dar după online care al ai asta ii mai mult de jumate.
Și lumea cam își perde interesul de a juca cu golds pe 2 server și +kalima unde las box of condum.
« Ultima Modificare: Februarie 01, 2019, 07:27:26 a.m. de -ARCHELONE- »

« Răspuns #14 : Februarie 01, 2019, 07:25:33 p.m. »

1. tu esti foarte naiv crezand ca jucand 1 ora pe zi o sa reusesti sa iai golds pe 2 server. TOP klanuri sau cum le numesti tu Bresle vor gasi 1 Party din 5 oameni care va fi cel mai rau din acel guild dar care va fi mai bun de 10 ori decat jucatorul si party cu care vei merge tu la golds crezand ca ai sa iai usor acel kundun si o va lese fara nimic !

2. daca vor fi 2 servere, oamenii oricum o sa faca in asa mod sa reuseasca la toate eventurile! si va fi si mai mare haos si dizbalans, pentru ca cei ce au mult timp vor fi si pe 1 si pe 2 server si la orele 2 -6 dimineata, astfel ei vor avea de 2 ori mai multe haine Exe si arme etc, prin urmare vor fi si la numar mai multi si vor domina inca mai tare acest server!