are dreptate mu6niku , in perspectiva chiar același DL care 1 la 1 tipa e imba cind se bat face to face și nu se misca nici unu, la gold n-are niciosansa deoarece firescream are DMG slab la fel și fireburst, și dacă la pvp știi a juca omeneste, și să te miști puțin ,DL-u rezultă că e o boritură de char ,la fel și același perekast, să daie perekast orice prost poate , iși pune milioane de hp pe elf tembolee că e 720 lvl , iti da perekast și suflă-i in bors, cit despre SM, dacă nu gresesc el te batea și nu-i venea ref , asta și za hueta mai este? eu fac 4ar de exemplu in ref, eu in gura de la orice decrease, și acolo la 4arii care eu sper să moara de la ref, de exemplu AE ( nu toate) și SM-i , și hop la SM nu-i vin ref? despre care balanta merge vorba? la fel pot să spun și despre DL pina nu da de 2plasi, prosto mertve4ina, iar cu setarile tale de pe server acest plași 2 poți nici sa nu-l dobindești! cit despre 15 x pina la 400 eu sint foarte de acord, îți lamuresc și de ce. sa stai ca un traumat să fași 400 2 lunipina să te poti bate omeneste cu cineva cu 5x? parerea mea huibala. 15 x samoe to pentru primu reload, doar că dupa ar trebui să fie foarte scazut. Și in genere ar fi bine să te gindești sa pui un clicker omenesc ca pe 6 season ,deoarece sa faci patratele și să stai ca traumatu in mu , tot nu e variant. Asta-s unele din problemele care le văd eu pe server, pe cind ele is mult mai multe. la fel și MG cu phantom setu care l-ai pus ,multă minte t-o trebuit să pui 300 def pe armor la 9 ? si tot setu la 9 ?