Ei pur si simplu cred ca daca au ancient seturi si sunt stapinii la castel ap sunt imba pur si simplu )si nu inteleg 1 singur lucru ca daca vor pierde castelul atunci pina la sfirsitul serverului,castelul inapoi nu il vor dobindi)))si aici nu e vorba ca cineva e mai puternic sau mai slab pur si simplu reesind din felul cum e aranjat castle la moment dat este imposibil sal ei)
si ca dovada este Golden invasion,boss k7,cocostirc udne aproape tot timpu luati in bot)
TOP DL No Comments
Nu ca alti)bag sute de lei si $ zi de zi) pe iteme,jwl si jewel of exe)si tot mor ca boti)sinteti smeshnie dragii mei)daca tot va tineti asa de pizdoshi si cu degetele varite,nu faceti def o singura data si cum ati pierdut castle va dau suka 100% ca nul intoarceti inapoi) chiar fac delete la DL cu tot ce am pe el) daca il intoarceti dar foarte bine stiti a no sal intoarceti) easy bots)
Bai vaflea ibu4eaia tu nu vrei sa intorci inapoi wingsurile furate de sm 13 28 ignor huisosule suka si nu ridici telefonul?
axaxa si pidar pizdiucii,care suka wings la 13 28?)tu esti kon4enii?daca mergea vorba de wings la 7+ignor+0add?pustaslov ebanii si esti tu !o pwla voua da nu winguri dupa mutsile care ati facut voi,ati skimbat si ati vindut anc si guardianuri cit o incaput in voi si la urma inca pe patani ganits)pidarasi suka unu ca altu numa a fute capu si puteti curve borite!Un om normal nui la voi numa pidari suka pidari!Wingurile P.S. o sa-ti intorc atunci cind imi intorci WEGA mace-u meu gida ebania,e si scrie macar nicku daca esti barbat da nu curva speriata,va ascundeti pe forum ca niste misuri cu nick-nameuri levie asa si in joaca vindeti de pe acaunturi puturoase levie create,si pe /post la fel naveti teaga sa scriti de pe asnova,adnim slovom pidari!