Salut la toata lumea, salut domnul Wega.
Sper domnul ADMIN ca vei citi ce am scris mai jos si nu vei trece cu privirea intre rinduri
Vreau sa-mi exprim nemultumirea in 1 rind fata de boss baracks. De cind s-a luat balgas numai 1 guild ia bosu, care stie ora, si care cade in 5 minute. Asta-i normal? Adica ceilalti care nu stiu timpul se primeste ca se berberesc. Si se creeaza monopol datorita ca ceilalti nu stiu ora, sau daca si ar fi o mica probabilitate sa stii cind (dar asta este imposibil)nai cum sa- iai, guildul care tine cocostircul (la moment guildul |||||) sunt puternici,nai cum le da gz, vor fi cu 3 wings, si atunci orce interes dispare, nu mai spun de noii veniti pe server,care nau nici un sansa.
Asa ca se primese ca jucam seson 3, dar ce folos cind toti umbla cu 2 wings, si numai guildul care tine,vor avea.
Bine, cred ca referitor la acest moment mai inteles.
Personal am inceput a juca acest server, pentru ca sunt 3 wings. Si ce pot spune, foarte tare am ramas dezamagit pentru ca am ajuns 400, am facut si un reloud, si in loc sa fac 3 wings deja, vreun upgrade mai bun, eu fac 2 wings pentru ca PANA cade numai din boss, care nu lam vazut niciodata, am incercat sa o fac, arde, unic trebuie inca sa poti dobindi. Si am ajuns la concluzia sa-mi exprim nemultumirea aici, poate vei atrage atentia, totusi jucam 3 seson, si dorim si 3 wings cumva mai repede, nu sa jucam cu lunile, si pe la sfirsit sa gasim cind on line va fi + -50-100.
Cumva sa fie mai accesibil acest moment, ca sa se poata bucura si un nou venit, sau cineva mai slab de 3 wings.
Propun, ca sa pui in drop FEATHER OF CONDOR, pe undeva prin baraks,sau cine stie pe unde o sa ti vie ideea.
Ca sa intelegi ca situatia nu e chiar cea mai buna, serverul akush are 2 luni si numai 1 AE umbla cu 3wings. CIt avem online si pvp bun, implementeaza acest moment, eu cred ca multi se vor bucura, si vor avea un stimul oarecare, stiind ca au sanse sa fie cu 3 WINGS.
Mersi si satanate!