Momente de dizbalansare:1.Toti au imblat cu "twinkuri" IT si sau imbracat in seturi full+dd care +ref si ... din aceste considerente acuma nu e sens sa te zbati la Castle Siege ca cineva cadva intra cate 5-10 twinkuri in IT si sa imbracat de 10 ori mai bine ca cei care au imblat regulat la golduri.
2.Ai spus ca o sa fie max 20 oameni in guild is max 2 alliance dar la fapte vedem:
Ex/7epTbl=50 oameni
Royal=40 oameni
....
3.La Castle Siege ai facut in loc de 2 ore 1 ora, ceea ce nui posibil sa te bati impotriva la 100 oameni in 30 oameni si sa ei Castle Siege in 1 ora, sau poate chiar si 2 nu ar ajuta si acest dizbalans l-ai facut TU!
Ca ai promis ca o sa fie 20 oameni max in guild si max 2 alliance!
4.Din motive ca poti intra mai mult de 20 oameni in guild si mai multe alliance, toti jucatorii noi nu au stimul sa faca un guild nou sa fie in oponenta, dar ei intra la cei care sunt deja pe picioare, din motive ca ei pot lua cate 50 oameni in guild aduna pe orcine+ daca se termin locurile in guild fac vreo 4,5 alliance.
Cu asa succes eu poti sati doresc tot cei mai bun si la revedere.
P.s.
De la WEGA no sa fie nici un rsp, cel putin un rsp concret la tema, explicit si cu argumente.
Max ce poate fi un rsp cu "apusoara".
Nu am scris cu scopul ca sa se schimbe ceva, ca realizez ca deja e prea tarziu si nui posibil de readus balansul pe srv, doar mi-am exprimat parerea!