BMG

• 34 Răspunsuri
  • 11384 Vizualizări

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
Re: BMG
« Răspuns #15 : Ianuarie 11, 2018, 07:27:53 p.m. »
baieti voi aiuriti deja .! am adaugat aceasta tema in speranta ca se va decide ceva rezonabil! bmg nare exe puha pentru ridicarea lvl..va rog frumos nu va prostiti cum com daca se adauga la dl una sau la ae alta!
pai alege , sau stai pe twisting cu arma exe ... sau stai cu arma simpla pe Power Slash ... totul e mai usor de cit iti pare !
reD=),-SpaWn-,snakEEyes,Filtru,Kitsune,BlackMamba,RealSteel

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Ianuarie 11, 2018, 07:29:38 p.m. »
++ pt exe rune blade...(rune blade=celestial=lord scepter)
 Oameni care cer great lord scepter si great reign cross...wtf? :crazy: :crazy:
Dark Braker exe = Great Reign Crossbow .... etc

« Răspuns #17 : Ianuarie 12, 2018, 02:41:21 a.m. »
Voi ati intrat pe bmg sa vedei ce.dmg scazut are la rune blade cu power slash ??? Omul doar a dorit o arma pentru a creste lvl .. ea nu va face nici un disbalans pe server eu sunt pentru rune exe .. eu nu cred ca lumea care nici nu prea exista pe acest server care joaka pe bmg va merge la pvp cu rune blade exe in loc de thunder blade .. care este mult mai bun pentru pvp .. la noi lumea e doar buna sa comenteze .. si sa fie.comtra nici o data sa sustina o idee buna .. eu nu inteleg de unde atita rautate in Moldova asta

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Ianuarie 12, 2018, 07:58:01 a.m. »
Voi ati intrat pe bmg sa vedei ce.dmg scazut are la rune blade cu power slash ??? Omul doar a dorit o arma pentru a creste lvl .. ea nu va face nici un disbalans pe server eu sunt pentru rune exe .. eu nu cred ca lumea care nici nu prea exista pe acest server care joaka pe bmg va merge la pvp cu rune blade exe in loc de thunder blade .. care este mult mai bun pentru pvp .. la noi lumea e doar buna sa comenteze .. si sa fie.comtra nici o data sa sustina o idee buna .. eu nu inteleg de unde atita rautate in Moldova asta

O sa aiba prioritate la "KA4" pana la urma creste mai usor in LVL si oricum are o prioritate caci are arma PVP foarte buna in +5.
 :hi:

« Răspuns #19 : Ianuarie 12, 2018, 03:59:39 p.m. »
sa stai cu twisting :D tu cred ca  vorbesti prosti! cum se duce stamina la skilul asta ? ai vazut! am dorit ceva rezonabil! ca intradevar puha exe cu skilul data nu este !dar asta e singurul  aspect al BMG!eu nu vb de EMg ca el ridica mai repede lvl.. nu vb de alte caractere! ..ca cienva o sa zic la ce bun un bmg  pe serverul asta!

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Ianuarie 12, 2018, 04:04:35 p.m. »
pai nici eu nu-s contra ! am spus ca o idei sa adauge si Great Reign Crossbow exe , la fel pentru PVE , ca oricum la pvp e mai bun Viper-u sau arma de 380... ca o fost un server unde a fost astfel , Rune exe si Great Reign Crossbow , si dupa cite tin minte nu au fost  probleme !

« Răspuns #21 : Ianuarie 12, 2018, 04:07:43 p.m. »
ABECEDAR depre ce prioritate vb tu! la ridicare lvl ? nu vad nici una daca sincer la pvp thunder da posibil! dar momentan carcter pvp bmg pierde in fata  la KD>dl si ae// chiar si emg/sm....

« Răspuns #22 : Ianuarie 12, 2018, 04:10:12 p.m. »
Piero !posibil ai dreptate ca unile areme sunt dar altele nu ! eu am deschis tema cu sword exe cu skil pentru bmg! ae macar are celestial ori cum se numeste !

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Ianuarie 12, 2018, 05:25:57 p.m. »
Piero !posibil ai dreptate ca unile areme sunt dar altele nu ! eu am deschis tema cu sword exe cu skil pentru bmg! ae macar are celestial ori cum se numeste !
pai pentru sa deschid o thema aparte , daca vorbit de arme PVE ... din Celestial la PVE nu-i folos , GR simplu e mai bun ! 

« Răspuns #24 : Ianuarie 12, 2018, 10:07:04 p.m. »
da  dar e exe  ? cu skill dar bmg nu are puha exe cu skill ..

« Răspuns #25 : Ianuarie 22, 2018, 03:13:22 p.m. »
Excellent sylph wind bow adauga ca ae tot nu are bow 😀😀😀

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Ianuarie 22, 2018, 05:31:01 p.m. »
si ce daca e exe ? daca ea oricum nu e mai buna ca GR simplu la PVE ! sau tu nu vezi ce scriu ...

*

Offline patrik

• 106
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Ianuarie 22, 2018, 05:35:00 p.m. »
si ce daca e exe ? daca ea oricum nu e mai buna ca GR simplu la PVE ! sau tu nu vezi ce scriu ...

tu asa scrii de park daca adauga rune blade cineva va merge cu el la pvp   ,  daca o sa adauge gr  cu el 100% o sa mearga la pvp , asa ca nu scri bred terog.

+1 pentru rune blade exe

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Ianuarie 22, 2018, 09:50:06 p.m. »

tu asa scrii de park daca adauga rune blade cineva va merge cu el la pvp   ,  daca o sa adauge gr  cu el 100% o sa mearga la pvp , asa ca nu scri bred terog.

+1 pentru rune blade exe
de unde te-ai luat asa hitru ? ai jucat paote pe server unde este GR exe , si ai vazut toata situati ? iarasi iti spun tie anume , ca din cite vad ce scrii , breduesti si scrii huin*a numa tu mereu , si contraspui citeodata si oamenii de la tine din guild ! eu am jucat pe server unde a fots GR exe , si multi care sunt pe acest server, si pot sa-ti zic ca doar lumea care nau VIPER 13 , sau Sylph Wind Bow , o sa imble cu GR la gold ! la fel si lumea care nare un Thunder exe , o sa imble cu Rune la gold !!!destaptatiunea pul*i

*

Offline patrik

• 106
    • Vezi Profilul
« Răspuns #29 : Ianuarie 22, 2018, 10:35:27 p.m. »

+1 pentru rune blade exe
de unde te-ai luat asa hitru ? ai jucat paote pe server unde este GR exe , si ai vazut toata situati ? iarasi iti spun tie anume , ca din cite vad ce scrii , breduesti si scrii huin*a numa tu mereu , si contraspui citeodata si oamenii de la tine din guild ! eu am jucat pe server unde a fots GR exe , si multi care sunt pe acest server, si pot sa-ti zic ca doar lumea care nau VIPER 13 , sau Sylph Wind Bow , o sa imble cu GR la gold ! la fel si lumea care nare un Thunder exe , o sa imble cu Rune la gold !!!destaptatiunea pul*i

tu esti un dalbaiob prost .