WTf.... eu ahuiesk de voi ... Baieti eu nu inteleg... Cineva va interzis vriodata sa mergeti illusion ??? Care e problema ?? Stringe bilet mergi illusion eati un box .. sau miinele nu cresc de unde trebuie ? Haideti sa mai skoatem Ancient din Land of Trial carei rostul din Chaos Castle daca numai un guild va dobindi ancient de acolo .. Pzdc Carei ideia ?? Cind ati vazut ca am strins kit de kit ceva iteme si mincati la poponeatsa deja sau inceput postarile ?? de gen ca Boxuri sharavie ??? Apukate de kur fati eroi ridikai lvl 350 320 270 imbla illusion carei problema ?? Inceaca sa intri cu 2 Acounturi ... pula nu reusesti .. 1 account dal al bagi in illusion e bine .. Dar voi numa sa plingeti si sa plingeti stiti .. Acesta nui mu moldova sa imbli la gold si dupa asta sa atmaknesti in BC .. aici sunt o sumedenie de eventuri .. Chaos Castle . Illusion . BC . Kalima. Balgass Erohim Cocostircul ... Sunt unele shanse si pentru incepatori pentru a dobindi un box sau ceva de genul ... Lamuritima cum poate un guild incepator sa dobindeaska o haina din +5 ca nu ea +5 in vecii vecilor ... Sau hai incepeti ca sa vibiveaska gem si sa vinda .. unde cu Handihapatsi alde Agresivs Kitsune BDSM ... care ucid poxui pe cine os vibiveaska pla da nu alt ceva .. e klar cu voi baieti in toate proiektele la inceput dati oliaka in bot kind minkats peste bot incepeti a plinge si a gasi 1001 de motive ca ceva nui cinstit ... dar nu recunoasteti ca sunteti noobi .. )) Just Good
terminati sa inventati fel de fel...am dat si o sa dau mereu in bot lu all de voi , si nu alcatui povesti ...asta in primul rind...
ma mai repet , "ca pentru ce-i care nu inteleg sau nu-i duce mintea" , si e mai nevoie de mai lamurit odata ... nu merge vorba sa scoata eventu , merge vorba sa schimbe dropu de BOK(ca dropul de BOK in IT o fost inventat de Administratie,da in realitate ar trebui sa fie cu tot alt ceva...si e prea usor eventu spre deosebire de Golden Invation ca la urma sa-ti dea BOK!!!), ca la Golden Invasion (unicu loc mai convinabil pentru PVP) nu e rost in cazu ista de dus , ca mai bine stai toata ziua afk,si mergi seara si ei un BOK de fiecare , decit sa asuzi si pina la urma sa nu-ti cada macar un BOK ... am lamurit tot asta in posturile de mai sus , unde iti casti ochii ! terminati sa alcatuiti basme si sa va repetati din post in post cu ceea ce nu da dovada ca de lasat asa drop in IT!!!