Pots Rate

• 37 Răspunsuri
  • 9460 Vizualizări

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

dualiTy

Re: Pots Rate
« Răspuns #15 : Decembrie 13, 2017, 10:20:08 a.m. »
foarte corect ,Sm nici nu dovedeste sa bage HP si moare WEGA fa pots mai rapide!!

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Decembrie 13, 2017, 02:01:46 p.m. »
foarte corect ,Sm nici nu dovedeste sa bage HP si moare WEGA fa pots mai rapide!!

+1

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Decembrie 13, 2017, 02:30:31 p.m. »
Da eu caifuesc de la asa Heal baieti ( chiar daca maninc la moaca mai de la toate ae), toata muurile am jucat dupa DK BMG BDL , dar ma enerva situatia ca unii aveau heal mai rapid datorita la multe smecherii, de exemplu cum s-a aflat despre script,windows etc),eu inteleg tovaras ABECEDAR doreste ca 2 versiuni in urma sa fuga si un party intreg sa nu-l poate da jos ,dar nu-i variant). La moment toti mincam la moaca ca nu ave defense in raport si lvl mare,respectiv staturi multe). 

Sper WEGA nu v-a imbla la setari cu healul, majoritatea s-au pus staturile conform setarilor , respectiv lasa procesul asa cum este,SD nu este heal cu delay joaca merge tuto bene, la golds FUN total)

« Răspuns #18 : Decembrie 13, 2017, 03:03:44 p.m. »
Da eu caifuesc de la asa Heal baieti ( chiar daca maninc la moaca mai de la toate ae), toata muurile am jucat dupa DK BMG BDL , dar ma enerva situatia ca unii aveau heal mai rapid datorita la multe smecherii, de exemplu cum s-a aflat despre script,windows etc),eu inteleg tovaras ABECEDAR doreste ca 2 versiuni in urma sa fuga si un party intreg sa nu-l poate da jos ,dar nu-i variant). La moment toti mincam la moaca ca nu ave defense in raport si lvl mare,respectiv staturi multe). 

Sper WEGA nu v-a imbla la setari cu healul, majoritatea s-au pus staturile conform setarilor , respectiv lasa procesul asa cum este,SD nu este heal cu delay joaca merge tuto bene, la golds FUN total)
Iaca daca joci dupa Dk DL BMG apai mai nine taci, clar lucru ca tsii convenabil cu asha delay. Da celor care joaca dupa AE SM nu le aranjaza.

*

dualiTy

« Răspuns #19 : Decembrie 13, 2017, 08:04:31 p.m. »
Domnul ABECEDAR ,,:)) 

*

Offline 6yXaPuK

• 151
  • 6yXaPuK/u3oJlbga/Paine/WarFighter/Arsenal
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Decembrie 13, 2017, 10:02:40 p.m. »

Total de acord

« Răspuns #21 : Decembrie 14, 2017, 03:34:30 a.m. »
Acum DK au ~2000 hp, SM deobicei bate in ei cu light de ~500, daca era sistema veche fara delay asa SM niciodata in viata nu ar scoate BK, cu sistema noua el cade ca nu reuseste, acum explicati cum delay la pots favorizeaza DKul la momentul actual ?????
Eu personal zic ca sistema curenta e reusita.

*

JackAss

« Răspuns #22 : Decembrie 14, 2017, 10:03:31 a.m. »
acum dk nu au 2000 hp.

« Răspuns #23 : Decembrie 14, 2017, 10:09:56 a.m. »
Acum DK au ~2000 hp, SM deobicei bate in ei cu light de ~500, daca era sistema veche fara delay asa SM niciodata in viata nu ar scoate BK, cu sistema noua el cade ca nu reuseste, acum explicati cum delay la pots favorizeaza DKul la momentul actual ?????
Cu cit mai mare delay cu atit  mai mult HP a sa aiba Bk, shi admin stie de asta da face a mutu.
Daca pui delay de 0,1 sec shi scazi eficientsa la  HP poition  a sa le fie mai comod de a juca lui sm shi Ae, LA bk practice nu de schimba nimic  nici intrun caz.

P.s. dar cui eu  ii lamuresc....lu padliza care ori shi ce  prostie nu a adaugao adminu este deacord cu ia))
« Ultima Modificare: Decembrie 14, 2017, 10:11:54 a.m. de Лордик »

« Răspuns #24 : Decembrie 14, 2017, 01:23:34 p.m. »
care ori shi ce  prostie nu a adaugao adminu este deacord cu ia))

Nici pe aproape.
"padliza" :D:D citi ani ai copile ?

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Decembrie 14, 2017, 03:41:32 p.m. »
Cu cit mai mare delay cu atit  mai mult HP a sa aiba Bk, shi admin stie de asta da face a mutu.
Daca pui delay de 0,1 sec shi scazi eficientsa la  HP poition  a sa le fie mai comod de a juca lui sm shi Ae, LA bk practice nu de schimba nimic  nici intrun caz.

P.s. dar cui eu  ii lamuresc....lu padliza care ori shi ce  prostie nu a adaugao adminu este deacord cu ia))

Domnule Alexandru, sincer uneori am impresia ca nimic nu te aranjeaza pe serverul dat,cum nu ar face tot gasesti probleme), si totusi dar de ce iti chinui nervii daca WEGA nu-ti indeplineste dorintele,sincer chiar nu te inteleg )

« Răspuns #26 : Decembrie 14, 2017, 04:15:32 p.m. »

Domnule Alexandru, sincer uneori am impresia ca nimic nu te aranjeaza pe serverul dat,cum nu ar face tot gasesti probleme), si totusi dar de ce iti chinui nervii daca WEGA nu-ti indeplineste dorintele,sincer chiar nu te inteleg )
Cine tsia spus can eu  imi chinui nervii? :crazy: din contra, voi va chinuitsi,  putsin mai incolo cind sa tremina perioada de afk nonstop shi un event pe zi.
Faza  e ca  aproape tot CE zic eu cu timpul se  implimenteaza, da nu din cauza ca  is venit mintea la cap cuiva da din cauza ca  leapada joaca lumea shi adminu e nevoit schimbe.
Sau poate  nui drept?? Si vrei sa spui ca  parerile mele sunt  gresite ? care? So de CE?

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Decembrie 15, 2017, 12:20:29 a.m. »
Не пойму в чем проблема поставить делэй в 0,1 сек и дать возможность персам с Лоу ХП играть нормально

Am scris aici

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Decembrie 15, 2017, 12:30:20 a.m. »
shi admin stie de asta da face a mutu.

S-a discutat deja în câteva subiecte.

« Răspuns #29 : Decembrie 15, 2017, 12:31:57 a.m. »
Не пойму в чем проблема поставить делэй в 0,1 сек и дать возможность персам с Лоу ХП играть нормально

Am scris aici

da cu tine nui sens sa vorbesti, sau tu sau peretele e una shi aceiashi