tu pur si simplu nu faci comparatii ca lumea , daca si compari BK vs BK , se compara cu aceleasi staturi, fara sa schimbi macar ceva...da nu ca fara delay 1ka vit , cu delay 1.5ka ))
Apai de aia shi tu mori in test, shi dai vina pe altsii, ca ei se hilesk mai bine, au windows cu bag shi asha mai departe. Nu te pricepi sa pui staturi makar ka joci 90% numai cu DK.
"ce nu pot zice da voi care nu se pot adapta staturile dupa situatsie" nu tii de ris de ceea ce scrii ? nu tu esti acela care nu se poate adapta si cere schimbari ?! pai adapteazate flacau la ceea ce se face...fara multa vorba ;)
Eu man adaptat, sa marit delay shi miam skimbat staturile la BK shi ucid pe totsi.
Am SM care cel putsin pe test nu are nici macar putsin concurentsi, ucid or si ce SM/AE/90% din totsi MG.
Da pe linga tot asta acest SM este cu mult mai rau acum cu delay decit cind pina acum.
Adminu a distrus complet magul Anubis Heras shi a facut mult mai slab nabivii.
Cum a zis adminul personaje Full DMG pe care el doreste sa le vada deacum nu vor fi, din cauza ca mor de la 2-3 haine cu ref, nu mai zic daca te mai bate cineva.
Magul in TP face doar 1 hit, shi pe el potsi sal paleshti aproape in fiecare TP.
Eu gindesc global, altsii inclusiv tu nu ai intrat nici macar pe alta rasa in afara de DK shi imi vorbesti mie ce e mai bun sau nu pentru AE shi SM?.
Cu delay care era din start muream cu AE din skill la BK, numai din motivul ca nu dovedeam sa ma regenerezi, macar ca aveam cel mai bun set/wings/shi HP la acel moment.
P.S. in situatsia de mai sus cu SM, eu nu tind sa ucid BK, eu doar zic ca pina la marirea la delay ma tsineam contra BK de oarece sunt Tank(cu perecast muream desigur) dar acum dupa ce sa marit delay nu ma pot bucura de aceasta ocazie.