OPEN Server Details!

• 26 Răspunsuri
  • 5525 Vizualizări

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
OPEN Server Details!
« : Noiembrie 27, 2017, 06:24:05 p.m. »
WEGA cred ca e timpu sa anunti ora si sa ne dai mai multe detalii despre server, sa fie pe intelesul tuturor despre:
Drop,Exp,Events,Sets ....
 :hi:

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
Re: OPEN Server Details!
« Răspuns #1 : Noiembrie 27, 2017, 07:31:07 p.m. »
Experience e în dependență de reload. Primul reload va fi între 10 - 20x. Cu cât mai mare reload-ul cu atât mai mic experience. În scurt timp o să încercăm (acum pe test) experience care va fi pe server.

Drop, cam ceea ce e acum. Rămâne deschisă întrebarea dacă dorim de îndată până la Black Dragon/Divine/Grand Soul sau mai întâi Red Dragon/Legendary/Guardian și mai apoi (stabilim când) va fi adăugat Black Dragon/Divine/Grand Soul.

Event-urile sunt la fel. Blood Castle (ancient în 7 din Spirit Beast/Knight/Sorcerer), Devil Square (spot-uri bune, ancient în 6 din Queen Bee și Schriker), Chaos Castle 1 - 2 ( BOK, Life, Creation), Chaos Castle 3 - 6 (ancient), Illusion Temple (BOK 1 - 5, aliații nu pot fi atacați, BOK-urile nu pot fi luate de aliați), CryWolf (elfii pe altar nu pot fi atacați, 3rd quest e opțional pentru reload), Nightmare (o dată în 24 ore dacă e câștigat, Jewel of Excellent din Maya Hands și Jewel of Mystic din Nightmare), Kundun Boss (380 sets/380 weapons, Excellent Dragon Sword/Crossbow/Scepter, Excellent Kundun Staff) o copie apare și în Kanturu Tower, iar Schriker și Dreadfear pot prinde în Stern. De menționat însă că acum heal-ul de la Energy Elf anulează stern-ul. Schriker din Kalima 7 are respawn time de 3 minute. Castle Siege (porțile au fost eliminate, statuiele sunt mai tari).

« Răspuns #2 : Noiembrie 27, 2017, 07:39:17 p.m. »
Va fi SD sau fara?

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Noiembrie 27, 2017, 07:40:52 p.m. »
Mă voi expune mai târziu pe acest subiect.

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Noiembrie 27, 2017, 09:51:33 p.m. »
Experience e în dependență de reload. Primul reload va fi între 10 - 20x. Cu cât mai mare reload-ul cu atât mai mic experience. În scurt timp o să încercăm (acum pe test) experience care va fi pe server.

Drop, cam ceea ce e acum. Rămâne deschisă întrebarea dacă dorim de îndată până la Black Dragon/Divine/Grand Soul sau mai întâi Red Dragon/Legendary/Guardian și mai apoi (stabilim când) va fi adăugat Black Dragon/Divine/Grand Soul.

Event-urile sunt la fel. Blood Castle (ancient în 7 din Spirit Beast/Knight/Sorcerer), Devil Square (spot-uri bune, ancient în 6 din Queen Bee și Schriker), Chaos Castle 1 - 2 ( BOK, Life, Creation), Chaos Castle 3 - 6 (ancient), Illusion Temple (BOK 1 - 5, aliații nu pot fi atacați, BOK-urile nu pot fi luate de aliați), CryWolf (elfii pe altar nu pot fi atacați, 3rd quest e opțional pentru reload), Nightmare (o dată în 24 ore dacă e câștigat, Jewel of Excellent din Maya Hands și Jewel of Mystic din Nightmare), Kundun Boss (380 sets/380 weapons, Excellent Dragon Sword/Crossbow/Scepter, Excellent Kundun Staff) o copie apare și în Kanturu Tower, iar Schriker și Dreadfear pot prinde în Stern. De menționat însă că acum heal-ul de la Energy Elf anulează stern-ul. Schriker din Kalima 7 are respawn time de 3 minute. Castle Siege (porțile au fost eliminate, statuiele sunt mai tari).

Eu cred ca BD,Divine si ... ar fi ok de adaugat pe parcursul jocului.
Dupa ce va scadea PVP la +5 adaugati BD,Divine,Grand Soul si din nou va fi un PVP interesant la +5.

« Răspuns #5 : Noiembrie 27, 2017, 10:02:26 p.m. »
+1

« Răspuns #6 : Noiembrie 27, 2017, 11:17:05 p.m. »
Лучше сразу вводить, либо вообще не вводить. Так как топ кланы, какие бы они не были, в лучшем случае после того как выбьют своей топ пати пухи, а в худшем с самого начала, будут собирать голды и ждать когда введут сеты.

*

dualiTy

« Răspuns #7 : Noiembrie 28, 2017, 04:08:08 a.m. »
eu sunt de parerea lu ABECEDAR

sa se faca un Update bun pe parcursul jocului si ar fi de dorit mai des update cu ceva achimbari ;)

« Răspuns #8 : Noiembrie 28, 2017, 08:23:13 p.m. »

Eu cred ca BD,Divine si ... ar fi ok de adaugat pe parcursul jocului.
Dupa ce va scadea PVP la +5 adaugati BD,Divine,Grand Soul si din nou va fi un PVP interesant la +5.
Да нет. Просто не будут кидать голды)

« Răspuns #9 : Noiembrie 29, 2017, 11:43:44 a.m. »
Mă voi expune mai târziu pe acest subiect.

Este dezactivat PM-ul pe forum? Nu-ti pot trimite.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Noiembrie 30, 2017, 02:13:30 a.m. »
Este dezactivat PM-ul pe forum? Nu-ti pot trimite.

E activat.

*

Offline ANILAXOR

• **
  • 88
  • GLAVNIIpiZDANIE
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Noiembrie 30, 2017, 03:53:55 p.m. »

1. tare bine ai facut la castlle siege ca ai scos portile. Eu as mai face sa fie maxim in guild 15 sau chiar 10 persoane si maxim 1 alliance. ca sa nu fie doar 2 rivali pentru cs pe server
2.schriker in k7  nu inteleg de ce trebuie de asteptat 3 minute.. si asa lumea statea ore intregi la dobindit cind el aparea in 15 secunde. Fa sa scoata sternu si bufful de defence pentru ca magul daca nimereste in stern in k7  moare dintr-un hit probabil, hz daca mai reuseste ee sa inoiasca bufurile
3.cu cc is deacord
4.cu bc ds deacord
5. eu as scoate baba din kanturu. ( Din cauza ca la asa boss(k7) mergea razboi  cu orele, se stringeau/cumparau bilete k7 ) da amu dute ca o aparut in kanturu:)
6. Ce tine de drop weapons eu nu inteleg de ce bk are breaker , are destruction, aa sword iar ae are celestial si aa.
Eu ca jucator pe ae pot sa zic ca cu celestial si aa cros nu faci concurenta la breaker si la destruction
poti sa adaugi din bok+5 gr exe liber iar din boss viper exe
 Argumentez : la bk ultime arme sunt  kb, corect ? la ae  viper, corect ?
acuma 1 breaker  exe e mai bun de 3 ori ca 2 kb simple  iar  celestialu care cade acuma din +5 nu face concurenta nici viperului simplu din asta si reiese propunerea de mai sus.
La mag parca e tot normal
La dl nu ma pricep
La mg nu ma pricep
7. seturile 380 cum am zis nu inteleg cui ele trebuie
8. crywolf pentru mine este  un event pentru turma  si cu rezultat random
9.  exp poh
10. baga deodata bd divine etc exe pentru ca cu 1 breaker exe bortilesti toate seturile guardian  stormcrow etc
11. nightmare normal
12. ilusion tot merge
« Ultima Modificare: Noiembrie 30, 2017, 04:05:16 p.m. de ANILAXOR »

« Răspuns #12 : Noiembrie 30, 2017, 05:57:40 p.m. »
sunt  de Acord in privinta la AE  chear asa am testat....  AE nu da pe nimeni jos  in afara  AE vs AE sau vun  DW obosit  sau un MG osobit   .. DAR DK  DL sau chear si BMG si DW imbracat  serios   nici  nui  gideli ..  DAR  ei bat  in mine  cu un DMG  turbat   DK  vopshe  bate  1700 in mine  si eu eram cu set cu decrement  7  ( si decrementu lucra  pentru dupa ce am scos decrement 7 vopshe ma batea 2k )
SPer  adminu  sa traga  atentia  la ceia ce scriu doritorii de a juca dupa  AE !

« Răspuns #13 : Noiembrie 30, 2017, 06:07:28 p.m. »
sunt  de Acord in privinta la AE  chear asa am testat....  AE nu da pe nimeni jos  in afara  AE vs AE sau vun  DW obosit  sau un MG osobit   .. DAR DK  DL sau chear si BMG si DW imbracat  serios   nici  nui  gideli ..  DAR  ei bat  in mine  cu un DMG  turbat   DK  vopshe  bate  1700 in mine  si eu eram cu set cu decrement  7  ( si decrementu lucra  pentru dupa ce am scos decrement 7 vopshe ma batea 2k )
SPer  adminu  sa traga  atentia  la ceia ce scriu doritorii de a juca dupa  AE !
Чепуха, АЕ на оборот надо ещё порезать, дмг там дебильный +перекаст , а про рэнж я вовсе молчу. Надо фиксить.

« Răspuns #14 : Noiembrie 30, 2017, 06:42:41 p.m. »
bai shurik tu esti nebun la cap ...  tu daca  faci asa set  cum esti acuma la DW  cind se deschide  server  pe tine nu te mai GZ  nimeni  si povesteti tu анекдоты de atale.... te bat cu  ae lvl 720 Sylph Wind+13  3 Wings +13  WW   2780 de  agill  si te bat  la 350  .. relax