New Season or OldSchool

• 85 Răspunsuri
  • 18816 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Re: New Season or OldSchool
« Răspuns #75 : Noiembrie 26, 2017, 07:45:04 p.m. »
"Old school sau sezon nou"? Oameni buni, s3 a aparut dupa 4 ani de la lansarea jocului, iar de la lansarea sezonului 3 au trecut 11 ani. Despre ce vorbim? Ce fel de old school?
Lumea joaca sezonul 13 deja, iar la noi sezonul 3 e sezon "nou".

Problemele tarii noastre se reflecta si intr-un fucking joc. Lumea nu stie sa mearga inainte, nu vor sa se adapteze unor conditii noi, respingand tot ce inseamna nou, cu toate ca si cu sezonul 3 suntem in spate mult de tot.

Am citit oameni care spun ca SD nu schimba nimic, e aceeasi batalie, doar ca dureaza mai mult. Asta e gresit, pentru ca un build 'glass cannon', adica full stats in damage si low sau 0 vit, are sanse foarte mari sa bata un char tankos, din cauza ca are dmg mult mai mare si il omoara pe charul tankos pentru ca ii scade tankului SD-ul mult mai repede decat poate tankul sa scada SD-ul clasei glass cannon. Build-ul de tipul asta exista de cand lumea pe serverele internationale, nu e ceva nou, si a functionat mereu.

Deschideti-va mintea lucrurilor noi, oameni buni, si reganditi-va stats-urile, pentru ca SD-ul deschide poarta multor posibilitati in ceea ce tine de build-ul caracterului, ceea ce va poate da un avantaj daca sunteti inteligenti. Daca mentinem aceste idei conservatoare pentru totdeauna, ce facem? Jucam s2 si in 20 de ani?

Foarte bine spus

*

Offline ANILAXOR

• **
  • 88
  • GLAVNIIpiZDANIE
    • Vezi Profilul
« Răspuns #76 : Noiembrie 26, 2017, 07:55:07 p.m. »

Am citit oameni care spun ca SD nu schimba nimic, e aceeasi batalie, doar ca dureaza mai mult. Asta e gresit, pentru ca un build 'glass cannon', adica full stats in damage si low sau 0 vit, are sanse foarte mari sa bata un char tankos, din cauza ca are dmg mult mai mare si il omoara pe charul tankos pentru ca ii scade tankului SD-ul mult mai repede decat poate tankul sa scada SD-ul clasei glass cannon. Build-ul de tipul asta exista de cand lumea pe serverele internationale, nu e ceva nou, si a functionat mereu.

Deschideti-va mintea lucrurilor noi, oameni buni, si reganditi-va stats-urile, pentru ca SD-ul deschide poarta multor posibilitati in ceea ce tine de build-ul caracterului, ceea ce va poate da un avantaj daca sunteti inteligenti. Daca mentinem aceste idei conservatoare pentru totdeauna, ce facem? Jucam s2 si in 20 de ani?

adica voi vreti sa ziceti ca adaugati sd ca sa apara posibilitatea build-ului glass cannon ?
atunci adaugati la charii care o sa-i facem  5000 vitala ca sa nu ne poata ucide acela cu build glass cannon :) ca sa fie build anti glass cannon
acelasi moft nu ?

« Ultima Modificare: Noiembrie 27, 2017, 07:33:22 p.m. de Rayness »

« Răspuns #77 : Noiembrie 26, 2017, 09:00:31 p.m. »

adica voi vreti sa ziceti ca adaugati sd ca sa apara posibilitatea build-ului glass cannon ?
atunci adaugati la charii care o sa-i facem  5000 vitala ca sa nu ne poata ucide acela cu build glass cannon :) ca sa fie build anti glass cannon,  se numeste  huilass cannon
acelasi moft nu ?

Asta nu inseamna ca vit chars nu mai au nicio sansa, is la fel de buni, doar ca apar si alte posibilitati de build. Nu e vorba de niciun moft, doar un pic de modernizare.

*

Offline ANILAXOR

• **
  • 88
  • GLAVNIIpiZDANIE
    • Vezi Profilul
« Răspuns #78 : Noiembrie 26, 2017, 09:03:43 p.m. »
va apare cantitatea de sd in vitala din pod..
« Ultima Modificare: Noiembrie 27, 2017, 07:34:22 p.m. de Rayness »

« Răspuns #79 : Noiembrie 26, 2017, 09:28:32 p.m. »

atunci adaugati la charii care o sa-i facem  5000 vitala ca sa nu ne poata ucide acela cu build glass cannon :) ca sa fie build anti glass cannon,  se numeste  huilass cannon
acelasi moft nu ?

Asta nu inseamna ca vit chars nu mai au nicio sansa, is la fel de buni, doar ca apar si alte posibilitati de build. Nu e vorba de niciun moft, doar un pic de modernizare.
Concret, SD intorc, al intorc de oarece eu al stiu deacum pe acest admin.
PvP hai sa facem. Tu cu un glass canon a vostru eu cu un DK, shi hai sa ne uitam ce shanse a sa ai tu cu acest build).
Asha nu imi plac oameni care maninca in dodii, da nu se pricep in nimic, tu shi prietenu tau de mai sus.
« Ultima Modificare: Noiembrie 27, 2017, 07:35:59 p.m. de Rayness »

« Răspuns #80 : Noiembrie 26, 2017, 10:54:13 p.m. »
Asha nu imi plac oameni care maninca in dodii

Hmm stai sa vedem, aveai AE cu nicku 2GPM ceva nu tea aranjat pe server si l-ai facut in tot felu pe admin si ai zis ca nu mai joci, ai primit ban, dar fiind un zadrot no lifer ai venit inaoi pe alt char (Freewinner) si credca joci de pe proxy ceva ca ai si ban pe IP dupa cite tin minte, acum inainte sa apara serveru nou ai zis ca daca nu primeste unban pe IP nu mai scrii nimic pe forum si nu mai participi, ca rezultat nimeni nici nu tea luat in seama, intrun cuvint le este in de plansetele tale. Ai vazut ca le este la toti in cot de tine si ai creat UN ALT ACCOUNT :D:D:D:D:D: si continui sa scrii rahat pe forum, acum zimi sincer tie insusi nu iti este rusine de tine ? te comporti ca un copil de gradinita, si referitor la ce ai scris mai sus obsearva ca eu niciodata nu am fost cu nimeni agresiv primu, tu fiind un imbecil incerci sa numesti pe orcine care are o opinie diferita de a ta, ca exemplu omul de mai de sus, a expus parerea lui personala si tu ai zis ca nu se pricepe de nimic si maninca , in viziunea ta tu esti om sanatos ? cinstit ? Vai de soarta ta omule.
« Ultima Modificare: Noiembrie 27, 2017, 07:37:41 p.m. de Rayness »

« Răspuns #81 : Noiembrie 26, 2017, 11:42:04 p.m. »
Asha nu imi plac oameni care maninca la cct in dodii

Hmm stai sa vedem, aveai AE cu nicku 2GPM ceva nu tea aranjat pe server si l-ai facut in tot felu pe admin si ai zis ca nu mai joci, ai primit ban, dar fiind un zadrot no lifer ai venit inaoi pe alt char (Freewinner) si credca joci de pe proxy ceva ca ai si ban pe IP dupa cite tin minte, acum inainte sa apara serveru nou ai zis ca daca nu primeste unban pe IP nu mai scrii nimic pe forum si nu mai participi, ca rezultat nimeni nici nu tea luat in seama, intrun cuvint le este in pla de plansetele tale. Ai vazut ca le este la toti in cot de tine si ai creat UN ALT ACCOUNT :D:D:D:D:D: si continui sa scrii rahat pe forum, acum zimi sincer tie insusi nu iti este rusine de tine ? te comporti ca un copil de gradinita, si referitor la ce ai scris mai sus obsearva ca eu niciodata nu am fost cu nimeni agresiv primu, tu fiind un imbecil incerci sa numesti pe orcine care are o opinie diferita de a ta, ca exemplu omul de mai de sus, a expus parerea lui personala si tu ai zis ca nu se pricepe de nimic si maninca ccat, in viziunea ta tu esti om sanatos ? cinstit ? Vai de soarta ta omule.
Hai, adica tu esti mai bun? un mucos care nici nikul din joaka nu al poate zice de oarece se teme sa nu al ingroape pe loc jumatate de server )
Daca sunt activ pe forum asta da dovada ca nu am viatsa personala ?) tu chiar esti mai prost decit eu credeam).
Sensul cuvintelor mele era ca nu a sal mai ajut pe WEGA in plan la joaca, dupa cite am opservat aici majoritatea  testeaza numai seturi shi nu atrag atentsia la skimbare pe kare el le face shi roaga sa le controlam. Da sa scriu eu pe forum sau sa nu, este doar shi numai alegerea mea. Sa te fac de nimic pe tine pe forum chiar este un fun=) La fel shi ideile proaste a lui Ryanes, care nu aduc la nimic bun.
Fii atent, stiu ca potsi dupa ce am vazut ca chiar urmaresti persoana mea ) Esti unicul om care pe mine shi nu numai ne iritsi, UNICUL KARL, asta da dovada ce trebue sa te uitsi la tine da nu sa aratsi cu degetul la cineva.
De persoana ceia am zis ca vorbeste prostii ca si tine, e corect, asta e omul care "reflecta problemele tsarii intrun singur joc"=))))) e omul care compara sezoanele jocului nu cu nivelul noua cunoscut da cu versiunea oficiala, poate chiar esti tu cu al doilea cont ?)

Da chiar acum dupa finisarea proectului poate itsi deschizi secretul, ce nik ai in joaka?) sau totushi frica nu itsi permite sa dezvalui aceasta taina :D

« Răspuns #82 : Noiembrie 27, 2017, 12:08:28 a.m. »
De acelashi nou sezon care voi al ceretsi, e foarte problematic sa gasesti unul acatarei, shi iarashi sal faci de la 0, asta noi baguri, noi setari etc.
Cu balance la fel, e foarte greu de gasit unul bun, de oarece aici schimbi un parametru da el afecteaza 10, de exemplu sa fost aici x100 nu cred ca sar ridica intrebarea cu SD, sa fost suma totala de 15k staturi de exemplu de BB nu se ridica intrebarea, sa fost master lvl acolo in genere alta poveste, alt stat build shi asha mai departe.

*

Offline fofan

• *
  • 13
    • Vezi Profilul
« Răspuns #83 : Noiembrie 27, 2017, 09:01:47 a.m. »
привет народ)  подскажеь кто тест сервер идет? чего то закрывается при загрузке окно :dirol:

« Răspuns #84 : Noiembrie 27, 2017, 11:22:15 a.m. »
Amus ii 30 wegaa.. asteptam raspuns cu datele finale in privinta serverului

*

Offline Neo

• *
  • 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #85 : Noiembrie 27, 2017, 01:34:34 p.m. »
WEGA scaote balgass din crywolf sa trecem questu normal macar in test ))))