Asha nu imi plac oameni care maninca la cct in dodii
Hmm stai sa vedem, aveai AE cu nicku 2GPM ceva nu tea aranjat pe server si l-ai facut in tot felu pe admin si ai zis ca nu mai joci, ai primit ban, dar fiind un zadrot no lifer ai venit inaoi pe alt char (Freewinner) si credca joci de pe proxy ceva ca ai si ban pe IP dupa cite tin minte, acum inainte sa apara serveru nou ai zis ca daca nu primeste unban pe IP nu mai scrii nimic pe forum si nu mai participi, ca rezultat nimeni nici nu tea luat in seama, intrun cuvint le este in pla de plansetele tale. Ai vazut ca le este la toti in cot de tine si ai creat UN ALT ACCOUNT :D:D:D:D:D: si continui sa scrii rahat pe forum, acum zimi sincer tie insusi nu iti este rusine de tine ? te comporti ca un copil de gradinita, si referitor la ce ai scris mai sus obsearva ca eu niciodata nu am fost cu nimeni agresiv primu, tu fiind un imbecil incerci sa numesti pe orcine care are o opinie diferita de a ta, ca exemplu omul de mai de sus, a expus parerea lui personala si tu ai zis ca nu se pricepe de nimic si maninca ccat, in viziunea ta tu esti om sanatos ? cinstit ? Vai de soarta ta omule.
Hai, adica tu esti mai bun? un mucos care nici nikul din joaka nu al poate zice de oarece se teme sa nu al ingroape pe loc jumatate de server )
Daca sunt activ pe forum asta da dovada ca nu am viatsa personala ?) tu chiar esti mai prost decit eu credeam).
Sensul cuvintelor mele era ca nu a sal mai ajut pe WEGA in plan la joaca, dupa cite am opservat aici majoritatea testeaza numai seturi shi nu atrag atentsia la skimbare pe kare el le face shi roaga sa le controlam. Da sa scriu eu pe forum sau sa nu, este doar shi numai alegerea mea. Sa te fac de nimic pe tine pe forum chiar este un fun=) La fel shi ideile proaste a lui Ryanes, care nu aduc la nimic bun.
Fii atent, stiu ca potsi dupa ce am vazut ca chiar urmaresti persoana mea ) Esti unicul om care pe mine shi nu numai ne iritsi, UNICUL KARL, asta da dovada ce trebue sa te uitsi la tine da nu sa aratsi cu degetul la cineva.
De persoana ceia am zis ca vorbeste prostii ca si tine, e corect, asta e omul care "reflecta problemele tsarii intrun singur joc"=))))) e omul care compara sezoanele jocului nu cu nivelul noua cunoscut da cu versiunea oficiala, poate chiar esti tu cu al doilea cont ?)
Da chiar acum dupa finisarea proectului poate itsi deschizi secretul, ce nik ai in joaka?) sau totushi frica nu itsi permite sa dezvalui aceasta taina :D