...
1.Da e corect, citsi oameni atitea shi pareri, dar totushi, buna parte din ei cer cel putsin primele ~400 lvl sa nu fie SD.Am avut deja un start cu SD shi lumea cred ca nu degeaba cere acest lucru.
2.De ce? de oarece asha e joaca. asha a fost conceputa, mai ai laguri mai este delay, in circa 50% din toate momentele cearii ii vezi numa dpa ce ei apar linga curul tau.
Cum tu nu potsi intselege ca AE shi SM nu sunt acei personaji carora ii este convenabil SD, ei nu au timp de pierdut ca sa scoata SD. Singur ai vazut ce PvP era mai inainte shi ce avem acum. Atunci era perecast, magi sar inainte ucid EE\AE, era tactica. Acum la noi e Right click la BK, imbla shi ucide tot ce se mishca chiar are el cast sau nu are.
3. A treia oara itsi repet, video ce lam postat eu destruge teoriia ta, cei slabi ii doboara pe cei puternici cu ajutorul tacticii shi a perecastului, shi totsi sunt bucuroshi.
4. Care Mana Shild ce tu vorbesti ? eu am dat exemplu cum AE cu cast nu poate ucide un DK fara cast, de ManaShild in acel video nu era nici vorba, Colea a dat un exemplu ca pe linga tot asta mai este shi ManaShild.
JackAss la momentul cela era cu circa 80-100 lvl mai mic ca AE, in set RD simplu +13 fara add.Shi cu tot cu asta tare greu a cazut, sa fost PvP ni un fel de range nu te ajuta.
Artistul in acel moment era de un lvl cu AE shi cu 1 sau 2 haine cu DD restul HP ref rate, decriment avea 1 haina cu 4%
https://youtu.be/tSKDTtVgUBoApropo, opserva cite misuri iese, Misurile aduc practic la net toate eforturile tale de oarece 1miss=o gramada HP regen la BK/DL/MG
5. 7. A sa puna mai putsin HP de oarece fara delay ii ajunge 1k ka sa simta la fel ca cu 1500 cu delay.
Shi iarashi eu ziceam ca delay e rau pentru cei cu putsin HP AE\SM\EMG\EE care nu dovedesc sa ishi restabileasca macar putsin HP.
In acele momente AE avea mini nu chiar drepte, nu mia dat mie perekast la DMG shi singura era fara cast la def= rezultatul care este.
6. ---
8.Da la ce rezultat tu te asteptsi cind provoci jucatori prin fapte de ignore a problemelor grave ? in acel subiect clar tsiam dat 5 exemple pe care mi leai ignorat din start dar cu timpul totushi leai implementat, pe linga ele iarashi am zis de balance care pina la moment nu ai facut nimic ca sal corectezi.
Pe linga asta daca mai vrei fapte, mai postezi eu niste screenuri in care este prezent faptul ignorului.
Mai jos inca un frame in care iarashi se dovedeshte fapta ca nui Balance
https://youtu.be/BZVH80t74mkIn primul rind opserva in ce moment a aparut AE la mine in vedere, despre ce Range mai este vorba ?
In al doilea rind BK nu are nici un baff pe el, set +9 shi doar 1 BB
Ae are cast elf, WW ring, shi 1 sau ambele bafuri la DMG 100\60. shi lvl +- egale