0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
De ce nu vedem acum noul s 4 cu sumoner spre exemplu so bagi ca card in x-shop so cumperi exemplu 10-20 $ adica sa fie balans pe server sa nu aiba toti sumoner.. sa fie mai interesant sa fie PVP (GOLDS/CASTLE/K7/BALGASS si SELUPAN ceva nou multi mai multi doresc !!!!! dar nu s3 ... care deja toti stiu.Multi vor deja ceva nou da la noi tot asa pe vechi si nimic nou...
Citat din: Euphoria din Noiembrie 16, 2017, 07:26:15 p.m.De ce nu vedem acum noul s 4 cu sumoner spre exemplu so bagi ca card in x-shop so cumperi exemplu 10-20 $ adica sa fie balans pe server sa nu aiba toti sumoner.. sa fie mai interesant sa fie PVP (GOLDS/CASTLE/K7/BALGASS si SELUPAN ceva nou multi mai multi doresc !!!!! dar nu s3 ... care deja toti stiu.Multi vor deja ceva nou da la noi tot asa pe vechi si nimic nou... Ne-am străduit să menținem un echilibru în ceea ce este nou și ceea ce este deja cunoscut. În mai multe aspecte sunt detalii mai specifice care fac jocul diferit. Tehnic summoner acest client nu suportă. Summoner ar însemna un client nou și respectiv un server nou fără modificările/corectările de până acum. E posibil cândva să ajungem și acolo, dar deocamdată suntem aici.
In privinta la Dark LordDe ce nu lasati setarile standarte ? Dar ati scazut DMG si HP ?Cu asa setari numai DL mover o sa fie.Asteptam un rsp concret, multumesc.
box of luck зачем он??будут ли усилены петы еешки
ходят слухи что будет новый игрок, это правда?
vsem darov a test idet serv ?
Citat din: fofan din Noiembrie 19, 2017, 10:25:09 p.m.vsem darov a test idet serv ?Da, e on - http://mu.mmo.md