Mai mult ca atit pentru toti "niorlaitii" care spun ca AE e slaba luati exemplu de la Fury - wings 3 +13, aruan + 13(armor + 11) - OMG ce face Aewka ceea (il maninca pe " de catre toti cunoscutul baranov" - cine trebuie o sa inteleaga)).
Ce exemplu sa luam ? Imi spui si mie? el e ceva deosebit ucide un dk cu 6000-8000hp in decrement , da si fara decrement?Sau ucide DLU?
Da el in aruan acesta voobshe dovedeste sa ucida pe cineva sau pe el il ucide
OMG ce face Aewka ceea Ce face aeshka asta? Joc tot dupa ae il invit la un pvp de 50b 50s
1) da ucide si BK si DL.
2) daca in decrement atunci nu cred, doar de cu cast. Dar ce ai vrut tu - BK sa jertfeasca 1500+ staturi vitality , sa aiba un dmg de cacat fara unik si inca sa-l poata da jos cineva? BK si asa ar trebui sa fie cel mai puternic, ce vrei tu sa fii rege dupa AE ? Nici nu mai vorbesc de pretul la TOP ITEM pentru BK vs celelalte rase , daca nu ma gresesc nici pina acum nu exista vicious helm +13. EXE la fel e foarte scump - mie imi cerea in schimbul la Helm BD L dd hp rate 13 28 - wings SM/BK lvl 3 + ignore...
3)Am sa-i transmit lui Fury invitatia. Te anunt aici )
1. Orice dl si dk vata fara decrement paneatna ca moare
2. Nu mai ucide el pe nimeni in decrement cu cast , daca nu stii nu vb ceia ce nu stii , chiar acum am intrat si am testat pe YARS .
BK sa jertveasca 1500 stat?)))
1300 Vit = 7000HP LA DK [cu 2 haine hp] , 2500 strengi = 1100DMG [asta tu vrei sa spui dmg kikat fara unik [ aici nu se socote ink dmg de 2bb ]!!!! si gruba gavarea 500 agil = 1000DEF in SET DRagon EXE!!! nu uitam ca setul are OPTII EXE SI DECREMENT!
Acum cu ae am intrat exe dmg l-am palit la 1100 cu ww si Sylpid BOW +13 si 3 wings de ELF [ asta el inca nare 2 haine Decrease] si nu are 3 Wings , DK e nereal de ucis , da el ma bate la 600 , si inca des zboara Double la veter , eu am Set divine exe 13 +3 OPT , 3 WINGS +13 , 1300DEF SI 1400RATE , Decrement full 7 , asa ca nu spune ce nu stii , cu cast tot nul dau jos , da el zaprosto ma da jos
3. Da ae nu jertveste hp ?) 1 stat =2hp asta bred [nar fi bred daca nar fi decrement pe server] adika ae pune 1000vit = 2000hp+hp de la lvl =2400 ,
Reiesa BK are dmg ka la ae ) BK are vagon HP , de decrement voobshe tak.
ce de spus de ae fara perekast si fara hp ? ca este si asa ae pe server care are ultimul reload , asta voobshe jertva
Eu stiu tare bine ce balans era pe toate serverele mu.in.md si mmo adica aici , pentru ca din 2007 joc doar dupa ae mai mult pe nimeni , eu cu ae puteam ucide pe orice jucator si nu era asa ca BK nu cade sau DL , daca ae are cast , si BK are perekast el trebuie sa cada! Chiar erau momente ca eu eram cu cast si bk fara si ma ucidea , eu nam avut nimic inpotriva ca oricum ae e jucator la distanta , da aici dam e dizbalans concret!
Plus la asta GM Tau WhiteNight singur o spus ca de ae aici pe server sa batut joc!
Nu vad sens de discutat de lamurit de sporit ceva , eu am spus parerea mea intro tema in mesaj da nu am deschis tema , nu era numaidecit de facut o tema noua si de facut pe destept , cind intradevar balansul pe server nu este asa .
Astept de la Fury raspuns .
Ms