Eu cred ca oricum nu este sensul deja de jucat , serverul a trait cit a putut , deja este prea tirziu ceva de schimbat , mai ales dupa ce au fost prinsi cu hack , dorinta de a intra pe server nici nu am , da chiar daca intru nici nu ai cu cine sa te duci gold .
Nu mi-a placut pe serveru acesta teleport la SM , joc in Illusion si Wega din 2007 , da asa bred cum a fost pe serverul acesta nam vazut cu Invalid atack , nustiu cum am rezistat atita.
2. BK Full decrement 7 si set RD DD are 6000-8000hp , cum poate o ae lvl 720 cy sylph 13 sa nul daie jos cu cast la ee lvl 720 si ww ?) intre timp bk Poate minca rasarita si sa se uite la Поле чудес sau Пусть говорят , plus la asta in alta mina sa aiba si o butilka de bere.
3. DL Full decrement 7 si set Adamantin DD si 4000-5000hp [Cape lvl 2 si cal], cum poate o ae lvl 720 cu sylph 13 sa nul daie jos cu cast la ee lvl 720 si ww?)
4. Ae full decrement 7 , Set divine 3 opt 2500 hp, wings 3 +13 si sa cada ca vaflea sa nu reziste cum rezista BK si DL , poate adaugi si la ELF oleaca de DMG , sau HP ? da hatea amu nui sens ca oricum serverul o murit .
5. Ae lvl 720 - 1050-1150 dmg asta daca nu de pus un vagon de hp
6.BK lvl 720 - 1000DMG si 7000HP , asta tu socoti normal , carei sens din ae ?
7.SM , ca sm e mai real de terpit [ca are asa dmg la lighting si Invalid teleport] daca ai un set bun si decrement 7 , nu ma inchipui ce fac alte ae
8. Pentru ce atitea gold +3?