Balance

• 9 Răspunsuri
  • 3172 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

FreeWinner

Balance
« : Iunie 26, 2017, 11:27:22 p.m. »

Mace of wega's pvp additional damage has been increased to 150

Poate ajunge sa ajustezi rasele care shi asha sunt puternice ??
Poate aduci DL cape lvl 2 la acelashi nivel ca shi Wings lvl 3??
Poate te gindesti ce faci cu decriment ca sa egalezi toate rasele ??

*

Offline ToPHaDo

• **
  • 85
  • HANGMANS TEAM
    • Vezi Profilul
Re: Balance
« Răspuns #1 : Iunie 27, 2017, 08:12:29 a.m. »
Eu cred ca oricum nu este sensul deja de jucat , serverul a trait cit a putut , deja este prea tirziu ceva de schimbat ,  mai ales dupa ce au fost prinsi cu hack , dorinta de a intra pe server nici nu am ,  da chiar daca intru nici nu ai cu cine sa te duci gold .

Nu mi-a placut pe serveru acesta   teleport la SM ,  joc in Illusion si Wega din 2007 ,  da asa bred cum a fost pe serverul acesta  nam vazut cu Invalid atack  , nustiu cum am rezistat atita.

2. BK Full decrement  7 si set  RD DD   are 6000-8000hp ,     cum poate  o ae  lvl 720 cy sylph 13  sa nul daie jos cu cast la ee lvl 720 si ww ?) intre timp bk Poate minca rasarita si sa se uite la Поле чудес  sau  Пусть говорят  , plus la asta in alta mina sa aiba si o butilka de bere.
3. DL Full decrement 7 si set Adamantin DD si  4000-5000hp [Cape lvl 2 si cal], cum poate o ae lvl 720 cu sylph 13  sa nul daie jos cu cast la ee lvl 720 si ww?)

4. Ae full decrement 7 , Set divine 3 opt  2500 hp,  wings 3   +13  si sa cada ca vaflea sa nu reziste cum rezista BK si DL ,   poate  adaugi si la ELF oleaca de DMG , sau HP ? da hatea amu nui sens ca oricum serverul  o murit .

5. Ae lvl 720  - 1050-1150 dmg asta daca nu de pus un vagon de hp

6.BK lvl 720  - 1000DMG si 7000HP , asta tu socoti normal , carei sens din ae ?

7.SM , ca sm e mai real de terpit [ca are asa dmg la lighting si Invalid teleport] daca ai un set bun si decrement 7 ,  nu ma inchipui ce fac alte ae   

8. Pentru ce atitea gold +3?

oT}I{aJIc9,AnaMaria,Defender,KindaSexy,OhLady,MuxMux,Mocha , Prawns

*

IceWind

« Răspuns #2 : Iunie 27, 2017, 11:18:21 a.m. »
Eu cred ca oricum nu este sensul deja de jucat , serverul a trait cit a putut , deja este prea tirziu ceva de schimbat ,  mai ales dupa ce au fost prinsi cu hack , dorinta de a intra pe server nici nu am ,  da chiar daca intru nici nu ai cu cine sa te duci gold .

Nu mi-a placut pe serveru acesta   teleport la SM ,  joc in Illusion si Wega din 2007 ,  da asa bred cum a fost pe serverul acesta  nam vazut cu Invalid atack  , nustiu cum am rezistat atita.

2. BK Full decrement  7 si set  RD DD   are 6000-8000hp ,     cum poate  o ae  lvl 720 cy sylph 13  sa nul daie jos cu cast la ee lvl 720 si ww ?) intre timp bk Poate minca rasarita si sa se uite la Поле чудес  sau  Пусть говорят  , plus la asta in alta mina sa aiba si o butilka de bere.
3. DL Full decrement 7 si set Adamantin DD si  4000-5000hp [Cape lvl 2 si cal], cum poate o ae lvl 720 cu sylph 13  sa nul daie jos cu cast la ee lvl 720 si ww?)

4. Ae full decrement 7 , Set divine 3 opt  2500 hp,  wings 3   +13  si sa cada ca vaflea sa nu reziste cum rezista BK si DL ,   poate  adaugi si la ELF oleaca de DMG , sau HP ? da hatea amu nui sens ca oricum serverul  o murit .

5. Ae lvl 720  - 1050-1150 dmg asta daca nu de pus un vagon de hp

6.BK lvl 720  - 1000DMG si 7000HP , asta tu socoti normal , carei sens din ae ?

7.SM , ca sm e mai real de terpit [ca are asa dmg la lighting si Invalid teleport] daca ai un set bun si decrement 7 ,  nu ma inchipui ce fac alte ae   

8. Pentru ce atitea gold +3?

Sunt totalmente de acord cu cele scrise mai sus ...
mai mare disbalance nu am vazut
ultima editie ... la care iau parte

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iunie 27, 2017, 02:37:13 p.m. »
Cu toate că toate skill-urile și armele elf-ului sunt mai efective, e posibil să avem cîteva îmbunătățiri.

P.S.: Apropo, se analizează introducerea unui Combo pentru toate clasele.

*

FreeWinner

« Răspuns #4 : Iunie 27, 2017, 02:57:15 p.m. »
Cu toate că toate skill-urile și armele elf-ului sunt mai efective, e posibil să avem cîteva îmbunătățiri.

P.S.: Apropo, se analizează introducerea unui Combo pentru toate clasele.

7 luni de joaca imi arata ca situatsia e cu totul invers.

Contra combo pentru toate rasele, pentru combo este nevoe de cast time, incearca sa faci combo cind dupa tine se fugareste un 4ear cu 5-8k hp care te maninka shi fara el

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Iunie 27, 2017, 11:54:25 p.m. »
Ce se propune și de ce?

*

FreeWinner

« Răspuns #6 : Iunie 28, 2017, 07:28:38 a.m. »
Ce se propune și de ce?
In zadar, am "luptat" cu tine 7 luni, acum mia trecut pofta.

« Răspuns #7 : Iunie 28, 2017, 07:43:05 p.m. »
Ce se propune și de ce?
Dara ce plm cauti tu pe forum atita daca te-a trecut pofta si nu vrei sa propui nimic constructiv ????  :crazy:

*

FreeWinner

« Răspuns #8 : Iunie 28, 2017, 10:04:58 p.m. »
Ce se propune și de ce?
Dara ce plm cauti tu pe forum atita daca te-a trecut pofta si nu vrei sa propui nimic constructiv ????  :crazy:
Ma rid de balauri al de tine

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Iunie 29, 2017, 12:02:08 p.m. »
Wega nu treb nici un fel de combo!!! Ajunge sa ajustezi serveru dupa toti neorlaitii!!! Treb sa intelegi ca multa lume o lasat serveru pentru ca sau saturat atita sa ridice lvl, din ianuarie si pina acum - 6 luni sa nu poti ajunge lvl maxim, doar 26 de acc au lvl maxim. Cum am spus si pe serveru trecut toata placerea jocului se incepe dupa lvl maxim , cand poti sa te ocupi de toate eventurile, de 3 wings de un set bun. Da sunt de acord ca multi prostalani ajung lvl maxim si abandoneaza serveru argumentind ca nu mai ai ce face - aistea is oameni care stau online 24/24 ca sa aiba avantaj fata de cei care au lvl mult mai mic, arunca staturile prosteste - exemplu dw Mpa3b, cum o vazut ca nui sens din dw lui ca sunt si altii mai buni , gata o abandonat serveru, a si am niste screenuri cum el sliveste pe toti si cere sa abandoneze serveru ca tu sa faci vipe.
Ce vreau eu sa zic: in toate proiectele au fost doar cativa oameni care joaca de la inceput pina la sfirsit, si continue sa joace mult mai activ si mai interesant dupa lvl maxim... restu sunt zadroti prosti care nu stiu sa puna staturi cum treb, nau idee de un set bun, ei stiu numai sa creasca lvl si gata.
We ohlady, cei cu tine ? Au fost cativa oameni cu chit care nau participat la golduri, la castel, nici la un ivent, tot din aliantsa voastra deja sunt banati... asta nui motiv sa abandonezi serveru....