AngryJoe si IceWind sunteti foarte naivi daca credeti ca va dau insemnatate)))
Odata ce scrii un mesaj (murdar) in adresa tuturor celor care au suspiciuni in existenta oricarui hack/cheat, eu imi rezerv dreptul de a va raspunde si a va aduce aminte cine sunteti. In comparatie cu altii, eu pot sa imi exprim gandul si sa ofer o critica constructiva. Dar voi ce faceti? doar incercait sa ponegriti oamenii care folosesc forumul cu adevarata lui insemnatate. Daca aveti argumente ce tine de acest subiect sau or si care alt subiect creat pe forum, scrieti-va opinia, oferiti probe si cautativa de treaba.
La fel a fost si cand am scris despre sistemul de quest-uri))) a-ti incercat sa transofmrati initiativa mea in ceva care nu capata sens. Rezultatul? Edwyn 1- Ratatii 0
AngryJoe diferenta intre mine si tine consta in experienta de a juca mu : )) Nu uita te rog cate hohote ai starnit tu cu aberatiile scrise in cele 200 mesaje ale tale pe forum ;) you are a JOKE man
Un ultim punct de reper: Atrage-ti atentia ca din guildul padonki, care reprezinta jumate din serverul dat (ca va palce asta sau nu), suntem prezenti pe forum doar eu cu FreeWinner. Dar voi sunteit 100 de guri rautacioase care scriti doar pleava )))