Move Arena

• 7 Răspunsuri
  • 3320 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Move Arena
« : Mai 23, 2017, 12:03:42 p.m. »
Admin eu propun sa fie scos move in arena, asa cum era inainte.
Deja e bataie de joc ce se intimpla acolo. Oamenii care au ridicat max lvl. au inceput sa scoata de pe afk non stop, la asta nu am pretentii, oamenii au toata ziua si noaptea la dispozitie pentru mu, dorm cite 3 ore, joaca mu chiar daca au 720 lvl, nu e pe asta.
Dispare orce atractie ramasa fata de acest server, daca serveru era mai proaspat se merita de stat de batut cu oamenii pin arena, dar in conditiile care is amu cind serv e deja pe sfirsite, eu personal si multi altii nu mai vedem scopu, pur si simplu nu se mai merita in conditia in care e serv acum sa-ti pierzi nervii.

P.S. nu e o amenintare, stiu ca poate nici nu-ti pasa de asta dar daca in timpul apropiat nu se va schimba problema data, pur si simplu ne vom lasa si va fi inca -3 pers. care erau pina acum non stop in joc.

*

Offline aLto

• *
  • 47
    • Vezi Profilul
Re: Move Arena
« Răspuns #1 : Mai 23, 2017, 12:28:12 p.m. »
А когда ваши были в замке и сливали всех подрят без разбору ?почему ты тогда тему не создал ?
Вы приходили один за другим, все кому не лень и сливали не только подонков но и обычных нубов или чаров без клана. А теперь когда вам не где прятаться вышли на форум ?
Против! Каждый получает по заслугам.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Mai 23, 2017, 02:11:19 p.m. »
А когда ваши были в замке и сливали всех подрят без разбору ?почему ты тогда тему не создал ?
Вы приходили один за другим, все кому не лень и сливали не только подонков но и обычных нубов или чаров без клана. А теперь когда вам не где прятаться вышли на форум ?
Против! Каждый получает по заслугам.

da nitiki oni))) nikogda dostoina igrati ne umeli)))

*

IceW1nd

« Răspuns #3 : Mai 24, 2017, 01:46:07 p.m. »
contra oricarei schimbari =)  sa ramina totul cum este =)

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Mai 25, 2017, 12:51:44 p.m. »
Eu propun macar sa fie scos move de pe arena daca nu doresti sa faci nonpvp zone, teknari, starwars, freewiner vor fi macar nevoiti sa scota pk si pe urma iar sa sliveasca de la afk, macar cateva minute de odihna sa fie!!! Si daca nu vrei sa faci modificari sa stii ca de vina ca lumea pleaca de pe server nui joe dar faptu ca nu poti creste lvl ....

*

FreeWinner

« Răspuns #5 : Mai 25, 2017, 04:28:04 p.m. »
Eu propun macar sa fie scos move de pe arena daca nu doresti sa faci nonpvp zone, teknari, starwars, freewiner vor fi macar nevoiti sa scota pk si pe urma iar sa sliveasca de la afk, macar cateva minute de odihna sa fie!!! Si daca nu vrei sa faci modificari sa stii ca de vina ca lumea pleaca de pe server nui joe dar faptu ca nu poti creste lvl ....
Cind va apartsinea castelul shi facetsi la fel, nimeni din noi nu a creat astfe de  posturi,din contra ne batea cu voi shi pe arena shi prin kanturu. Acuma ce ?? Nu merge cind sau schimbat rolurile ?

« Răspuns #6 : Mai 25, 2017, 10:32:00 p.m. »
Rayness un raspuns ?

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Mai 26, 2017, 01:50:36 a.m. »
au fost zile cand primeam gz fiecare 15 min din arena/kanturu si postari de genul dat nu au fost create)))   vai de voi dragii mei. V-ati facut-o cu mana voastra))))