Quest system

• 17 Răspunsuri
  • 6379 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

FreeWinner

Quest system
« : Mai 22, 2017, 10:54:38 p.m. »
Ryaness potsi face questurile 100% ? Este batae de joc sa treci 1 quest 24 de ore shi sa ai recompensa 1B sau ceva de genul dat.Daca leai adaugat da le oamenilor voe sa le treaca cu placere da nu cu chin shi ciuda.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
Re: Quest system
« Răspuns #1 : Mai 23, 2017, 02:26:38 p.m. »
propun ca sistemul de acum sa fie schimbat cu cantitatea de monstri care necesita a fi ucisa. In asa mod stim exact cati monstir trebuie sa ucidem si nu trebuie sa ne rugam la random-ul oferit de sistemul actual  :hi:

« Răspuns #2 : Mai 23, 2017, 02:31:10 p.m. »
da o p... voua nitishi )) facetu qwersturile cum fac toti si cum au facut! nu schimbati nimic WEGA.

ms

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Mai 23, 2017, 03:42:27 p.m. »
da o p... voua nitishi )) facetu qwersturile cum fac toti si cum au facut! nu schimbati nimic WEGA.

ms

de cate ori ma conving ca voi sunteti paliti cu leuca in cap.... nivel de intelectualitate redus!

EU nu cer ca quest-urile sa fie mai usoare! Eu cer ca sa fie un nr exact de mobi care trebuie sa ucidem, de ex daca e preconizat ca prin 35 gorgoni sa fie 350 gorgoni, ok fie 350. Pur si simplu sa fie un sistem clar si corect.

As-i mai cere sa prinzi tu oleaca la minte dar ma tem ca asa lucruri sunt imposibile  :focus:

« Răspuns #4 : Mai 23, 2017, 03:45:31 p.m. »

ms

de cate ori ma conving ca voi sunteti paliti cu leuca in cap.... nivel de intelectualitate redus!

EU nu cer ca quest-urile sa fie mai usoare! Eu cer ca sa fie un nr exact de mobi care trebuie sa ucidem, de ex daca e preconizat ca prin 35 gorgoni sa fie 350 gorgoni, ok fie 350. Pur si simplu sa fie un sistem clar si corect.

As-i mai cere sa prinzi tu oleaca la minte dar ma tem ca asa lucruri sunt imposibile  :focus:
da o p... tie! :)))

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Mai 23, 2017, 04:33:33 p.m. »

ms

ai dat dovada de cn esti  :lol:

mie o *** ca tu ai invel de intelectualitate redus fara cai de al imbunatati?  :biggrin:  bighimot

« Răspuns #6 : Mai 23, 2017, 04:44:28 p.m. »

ms

ai dat dovada de cn esti  :lol:

mie o *** ca tu ai invel de intelectualitate redus fara cai de al imbunatati?  :biggrin:  bighimot
fa spuma mai departe zabala :)) o p... tie da nu alt ceva :)

*

IceW1nd

« Răspuns #7 : Mai 23, 2017, 06:00:50 p.m. »
mai multa haleava la baieti va rog )))  mai punetiva pofta in cui
si sa ramina totul asa cum este

*

FreeWinner

« Răspuns #8 : Mai 23, 2017, 09:16:18 p.m. »
Doamne ferestebce lume...

« Răspuns #9 : Mai 24, 2017, 09:09:44 a.m. »
зашел раз в неделю, начал проходить квест- вышел еще на неделю :lol:

на форуме сейчас интереснее ;) ура

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Mai 24, 2017, 12:54:08 p.m. »
se vede diferenta intre padonki si papurele estea guralive))))

noi oferim idei care ar ajuta toti jucatorii si care ar facilita interesul oamenilor sa treaca. Explic de ce: acnd vezi ca ai de ucis 500 mosntri, tu stii ca ai de ucis 500 si gata. Dar cand e scris x/20 x/50 pai nu ai idee cat ar trebuisa  dureze

vai de voi)) si ma mandresc cu noi  :sun_bespectacled:

*

IceW1nd

« Răspuns #11 : Mai 24, 2017, 01:44:31 p.m. »
off Eddy )) hai lasa stim ce boaba esti tu si restul pe cine incerci sa reprezinti aici  )) mai guraliv ca voi sunt sigur nu poate fi ))) close ))

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Mai 24, 2017, 05:23:50 p.m. »
off Eddy )) hai lasa stim ce boaba esti tu si restul pe cine incerci sa reprezinti aici  )) mai guraliv ca voi sunt sigur nu poate fi ))) close ))

daca esti atat de intelept, ofera un contra-arugment in abza caruia eu pot zice : da, aveti dreptate.... mai bn de lasat asa si nu de schimbat  :secret:

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Mai 24, 2017, 05:24:32 p.m. »
in loc sa criticati atat ideile noastre oferiti contra-argumente!!!!!

asa-i moldovanu, nu are niká in cap dar sa "suduie" vecinul ii cel mai bun  :victory:
« Ultima Modificare: Mai 24, 2017, 05:32:21 p.m. de EdWyn »

*

IceW1nd

« Răspuns #14 : Mai 25, 2017, 09:18:04 p.m. »
Eddy intelegi care e chestia ... cineva a trecut qwesturile petrecind zile in sir online afk si asa mai departe ...  eu de exemplu am trecut 105 ... si pe toate le-am trecut dupa systemul care sta de la bun inceput ... si nu doar eu , sunt sigur  ... si acum tu vii cu propuneri de a introduce schimbari  ... presupun cuiva sau poate si tie personal iti este greu sa treci qwesturile
nu iti pare asta lucru nu chiar drept? Ce tine de trezirea interesului fata de qwesturi: nici pe aproape nu este ajustata  ... aici deja contingentul se imparte in doua ... acei care iubesc hard ... si acei care iubesc sa fie totul cit mai usorel ... asta deja depinde de caracterul omului si nu cred ca asta ar trebui sa fie motiv de schimbare a systemului si a fovariza doleantele tale sau a alt cuiva ...  sa fost tu in locul meu ... priveai sub alt aspect aceasta situatie ... sper ca mi-ai inteles parerea =) eu am inteles doleantele tale ... dar eu personal sunt contra si sutn sigur nu putini jucatori o sa sustina parerea mea =)  cred ca asta a fost un contra-argument destul de clar :)  succese)
« Ultima Modificare: Mai 25, 2017, 09:20:14 p.m. de IceW1nd »