Salut wega,
vin cu o initiativa, poate stranie, poate nu, deja ramane sa vedem dupa discutia ce urmeaza.
Luand in considerare consistena guildului Kill4fun (73oameni +3 ally) noi (padonki) si altii am fost nevoiti sa ne grupam puterile pentru a avea o oarecare proportionalitate la castel. Cum crezi tu, si jucatorii, s-ar putea implementa limita la ally (de ex 2) si membership-ul fiecaruia sa fie 10/15 oameni? in asa mod vom avea mai multe guilduri pe server si vom avea tot odata o balanta in cantitate cand ne batem guild la guild la castel.
Eu personal am obosit sa fie mereu 2 guild pe server. Vreau diversitate
Astept parerile altora
Mai mare potlogar ca tine nu am vazut in mu-l dat, cind se discuta de la inceput chestia data,ca de limitat oamenii in castel , si voi erati o turma peste 50 persoane, iti aduci aminte cum te rodei cu fundul de podea,ca nu si nu?
tu stii foarte bine ca guildurile mereu se tin pe "Osnova". Chiar si de la inceputul serverului, guildul nostru a fost bazat mereu pe max 2 party: 1)Artistu, Freewinner, naluca, papitto, 2gpm 2)Fimazz, Ermak, kamrE, Teknari, Pekele. voi daca nu a-ti avut posibilitate sa ne bateti fara un numar definit de oameni crezi ca tu aveai sa bati 10x10 acestea 2pt?
naiv, dar buna intentie :D
nimeni nu se da cu curu la nimic, daca vreti o tinem tot asa)