Salut Wega,
creez o alta tema din motiv ca nu ai dat o oarecare importanta celei precedente si nu ai schimbat nimic in ultima actualizare ce tine de subiectul dat
+ astept parerile altor jucatori sa intelegi ca probabil nu sunt singurul de aceasta parere.
Cum am mai scris, 2 zile in urma am intimpinat la 23:15 17+3 (lucru nu foarte placut). Sugerez ca in sfarsit sa fie introdus un standard definitiv si normal pentru golden invasion a.k.a 3+5 (probabil ne-am deprins cu nr asta si nu ar fi nevoie de trecut la 2+5), 3+4, 3+3. Ina cazul in care crezi ca e un nr prea mic de golds am o sugestie: Exclude itemele useless, creazane un interes si o intriga cand aruncam acele box of kundum. Pina la urma nu e vorba in cantitate dar in calitate. Cu totii dorim un pvp interesant. Evident e nevoie si de o proportionalitate intre PVP si drop.
Sper sa iai in considerare cererile noastre pentru ca la NR de jucatori pe acest server nu este nevoie de o TURMA de golds. Decat 100 de boxuri si drop aiurea, mai bine putine, greu de dobandit, intense, si cu un rezultat placut