Ca orce versiune jucata , parca e un dejavu dupa 3 luni, insasi procesul jocului 75% intra in afk mode,25 % sunt jucatori noi logati care au foametea sa dobindeaasca iteme.motive sunt multe, te saturi de joaca,in mare parte iteme s-au dobindit.De aceea propun si eu sa venim toti cu ceva idei cum sa facem si noi mai atractiv jocul,ce se poate de schimbat,adaugat pu ca din cei 75% sa apara dorinta de eventuri. Astept ca sa se implice toata lumea cu propuneri constructive,fara beeeehaiala in dodii si aiureli)
Hmm ideea e buna dar ca sa aduci serveru la viatsa activa trebuie sa intri in esentsa problemei:
1. Lumea vrea sa ajunga cat mai curind posibil la lvl maximal
2. Tempoul il da topu , adica cand stau 3 caractere lvl 720 iar majoritatea 400- 460 , nui chiar interesant cu asa diferentsa, de aceea foarte multi stau in regim de afk, nici la golduri nu se duc deoarece pierd timpul care este foarte scump...
3. Daca va aduceti aminte pe sezonu trecut inainte de a anunta admin vipe erau vreo 30 caractere lvl ma imal 400 si erau activi la pvp, golduri, bosi deoarece lumea a finisat de stat afk si acuma au nevoie de seturi si wings si arme si penduri si ringuri ... era foarte interesant si activ , pacat doar ca eram putini din care motiv admin si a anuntat vipe- greseala mare sa anunti asa ceva cu 2 luni inainte....
4. Cel mai rau e ca pe drum spre lvl maxim lumea se plictiseste si abandoneaza serveru, unii din motiv ca nu au timp sa creasca astit de repede si ramin in urma , altii ca sau saturat sa staie atita timp inactiv...
In fine ideea e clara: atit timp cat e nevoie de crescut lvl , atit timp va fi lumea pasiva, iata spre exemplu fanta e activ la toate evenimentele, si nu va faceti grija ca daca ajungi la lvl 400 nu mai ai ce face din contra timp nu ai nici la un film sa te uiti treb mereu sa fii in actiune : gold, k7, cc, kanturu, cs, si pe linga toate astea apare necesitate de jevels sa ridici lvl la iteme , add, harmony, wings 3.... eu asta va zic din propria experienta de pe serveru trecut, asa ca ideea sa ridici exp este coarte buna, se poate si mai mult de ridicat dar pina cand e de ajuns si asa...
Sa vedeti cum totul va veni de la sine daca no sa abandoneze lumea serveru pina la lvl 720, o sa se inceapa un pvp nebun la toate eventurile....
Si cred ca ideele date de mai suns nu sunt pentru a activa lumea , dar sunt mai mult pentru a promova afk...