0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Rog Adminul sa tae in jumatate DMG care al da BoneBlade...DK este unica clasa care imbraca 2 arme shi are prioritate dubla, adica +400DMG curat.Eu miam facut Full set shi am stat cu 2k HP dar DK ku 2 BB ma da din 2-3 Hituri...da faza este ca mai mult defens rasele nau...
https://www.youtube.com/watch?v=39JjVqIUT3I780EDR Карл с перекастом....где это видано ? какой толк от перекаста вовсе? а что делать тем у кого 1к хп? или уник сэт ?
Baieti parca sunteti deputati din parlament, =D Shuryk ridika intrebarea iar citeva persoanaje din partid , anume padonki faceti lobby=)
Citat din: Royal din Martie 22, 2017, 01:14:18 p.m.Baieti parca sunteti deputati din parlament, =D Shuryk ridika intrebarea iar citeva persoanaje din partid , anume padonki faceti lobby=)La voi aceiashi tendintsa se opserva...eu macar ridic probleme actuale ce nu pot spune de ale voastre.
Citat din: Shuryk din Martie 22, 2017, 01:53:43 p.m.Citat din: Royal din Martie 22, 2017, 01:14:18 p.m.Baieti parca sunteti deputati din parlament, =D Shuryk ridika intrebarea iar citeva persoanaje din partid , anume padonki faceti lobby=)La voi aceiashi tendintsa se opserva...eu macar ridic probleme actuale ce nu pot spune de ale voastre.Ce probleme avem noi?)) Unica tema unde s-a dizbatut si in sfirsit s-a ajuns la un numitor comun a fost legat de golduri si drop, in rest din observatie se vede , cineva de la voi vine cu tema iar restul deseaneaza comentarii))).Cel mai funny in situatia data,ca la voi 1 bk cu 2 bb,si respectiv ghost are 1 bb,si cam patimim noi mai tare),dar intrebarea o ridici tot tu ^^
Citat din: Shuryk din Martie 22, 2017, 01:53:43 p.m.Citat din: Royal din Martie 22, 2017, 01:14:18 p.m.Baieti parca sunteti deputati din parlament, =D Shuryk ridika intrebarea iar citeva persoanaje din partid , anume padonki faceti lobby=)La voi aceiashi tendintsa se opserva...eu macar ridic probleme actuale ce nu pot spune de ale voastre.Unicu dk pe server cu 2 bone blades e fimazz care e tot la voi in guild, problema mega actuala.
Топ дк, в топ унике, с двумя топ пухами, с 3 крыльями, и вы оба без каста, я всё правильно понял?!