Cu condor cum iti merge, poti sta 10 min sa cada, sau poti sta si 7 ore sa nu cada. Dar ian incearca sa faci Feather, iar apoi incearca sa faci 3 wings....
Eu sunt de parerea ca acestea ingridiente ar fi kool dara ar fi mai disponibile, ba kiar poate si in shop daca lear pune. Da acush multi o sa inceapa nu trebu, nu stiu si, etc.
Dar sa nu uitam ca serv nu va tine o vesnicie ( sa nu fie cum serv trecut cind era 100 + online, pvp norma si wega a zis peste 1 luna VAIP si toti o zabivit) si cind oameni nici nau idei ce-i asta 3 wings, sau nu mai spun ca nici nau iteme, sau puteri pentru a lua bosu, nici in viata nau vazut ce-i asta 3 wings. Si asa si se va termina serverul,poate or avea top si atit. Dar ce facem cu ceilalti? Ei pur si simplu o sa lase si atit.
Parerea mea este ca orce om care joaca pe server sa poata, sa fie accesibil, sa fie mai usor pentru a dobindi ingirdientele sau chiar 3 wings. Prin acest lucru, ar putea atrage cit de cit oamenii, (chiar daca vine vara). Atunci o sa vedeti ca multi vor avea intiresu sa joace.
Dar in fine...Acus mai jos se vor incepe comentarii, tipa low server tralala, mii in kot ce o sa spuna altii. Mesajul concret e pentru admin, si asta e parerea mea