Sondaj

Cite Golden Mobi ati dori sa fie la la Golden Invasion?

4+5  5+4  8+3 (cum este la moment cu hp de nimic dmg de nimic def de nimic) cu acelasi drop din boxuri
6 (20.7%)
2+5 3+4  3+3 ( cu hp ridicat,def si dmg ridicat) cu implentarea seturilor de tip divine Black Dragon Grand Soul Dark Steel
23 (79.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 27

Votare închisă: Martie 07, 2017, 03:13:14 p.m.

BUNA ZIUA!

• 36 Răspunsuri
  • 12602 Vizualizări

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

JackAss

BUNA ZIUA!
« : Martie 02, 2017, 03:09:32 p.m. »
In viitorul apropiat se preconizeaza ceva schimbari  cu Majorarea hp  def dmg  la golden invasion ,cit si micsoarea numarului  lor? Nu primesc nici o satisfactie de la serverul dat, ducindu-ma la +5 pvp  5-10 minute, luind doar 1-ul
restu  goldurilor fiind nabivite in ''ni4ka'' . Unicul pvp se da la Illusion of Kundun si acela rar.Rog un raspuns concret cu planurile pe viitor , sa stim este sens de continuat existenta pe serverul dat ori nu . Mersi anticipat!

*

JackAss

Re: BUNA ZIUA!
« Răspuns #1 : Martie 02, 2017, 03:11:28 p.m. »
si inca ceva, nu stiu cum ai setat serverul, dar pe el sunt 8 gold +3 pe cind in caracteristici cica 5.

Modifica Standart :  2+5 , 3+4 ,3+3

« Răspuns #2 : Martie 02, 2017, 03:25:19 p.m. »
+++

« Răspuns #3 : Martie 02, 2017, 03:34:29 p.m. »
+++++ !

« Răspuns #4 : Martie 02, 2017, 03:37:08 p.m. »
La golduri dezinteres complet ! 
Diferenta dintre haine si 380 si haine din gold+ 5 e foarte mare. Asaca nui nici un sens sa stai la golduri daca setu 380  ii cu mult mai bun decit exe full dd hp sau dd ref !Seturile similare la 380 sunt divine sau chiar si rs ! Logic ar trebui goldurile sa fie o prioritate fata de hainele din mobi!

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Martie 02, 2017, 03:38:02 p.m. »
Плюс плюс плюс :crazy:

*

JackAss

« Răspuns #6 : Martie 02, 2017, 03:42:44 p.m. »
da nu-i chestia in haine, nu-i fun pe server !  ms borit care se pune pe toti jucatorii, pe mine ae in  Aruan set ( dmg serios) +ww + puha 380, ea cu cast eu fara ma bate la 1000 max, cum dracu sa ucida? ca sa ucizi jucatori pe server treb dintii sa ucizi magu cela care le da ms , shapoi sa treci la elf/bk

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Martie 02, 2017, 04:31:48 p.m. »
Am zimbit eri la castel cin al bateam in jur la 36 pe RealSteal in set la 9.
 MS imbalance

« Răspuns #8 : Martie 02, 2017, 10:34:26 p.m. »
In viitorul apropiat se preconizeaza ceva schimbari  cu Majorarea hp  def dmg  la golden invasion ,cit si micsoarea numarului  lor? Nu primesc nici o satisfactie de la serverul dat, ducindu-ma la +5 pvp  5-10 minute, luind doar 1-ul
restu  goldurilor fiind nabivite in ''ni4ka'' . Unicul pvp se da la Illusion of Kundun si acela rar.Rog un raspuns concret cu planurile pe viitor , sa stim este sens de continuat existenta pe serverul dat ori nu . Mersi anticipat!

Wow ... Domnu Rayness domnul cutare are top weapon din +5 si el acum doreste sa faci asa ca altii sa nu aiba degraba, e logic nu ? Buna ziua noapte.... Nu cred ca cineva e asa de incapatinat sau prost sa nu inteleaga ca asa ceva nu se poate de modificat, dupa ce cineva are weapons din +5 cu 3 optiuni luate cu sistema la golds curenta si cineva deabea ajunge sa se bata pentru ele.
Nu va fi asta niciodata, prostie mai mare n-am auzit, vrei pvp ? Te plictisesti ? Dute la castel si batete sau acolo e prea des deja??

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Martie 02, 2017, 11:04:52 p.m. »
Doamne ce weapot top....dami un bone blade shi i tsil dau Destraction fara probleme.

« Răspuns #10 : Martie 02, 2017, 11:11:32 p.m. »
Doamne ce weapot top....dami un bone blade shi i tsil dau Destraction fara probleme.

Bone blade nu cade din +5 deci nu are nici o legatura.
Apropo eu am propus sa fie introdus 380 weapon drop in +5. Pvp si interes va fi garantat.

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Martie 02, 2017, 11:18:05 p.m. »

Apropo eu am propus sa fie introdus 380 weapon drop in +5. Pvp si interes va fi garantat.

Apoi nu scrii prosti dara. Nu avem noi seturi full options ci cite 1-2 haine shi gata.
Micshorarea numarului de golduri na bate tare pe economia serverului de oarece 380 e mai accesibil shi mai bun.

Maximum pe cine  poate afecta aceasta scimbare asta pe tine, care in 5 minute ei goldu intrun colts pina cind lumea se bate la altu.

« Răspuns #12 : Martie 02, 2017, 11:32:03 p.m. »

Apoi nu scrii prosti dara. Nu avem noi seturi full options ci cite 1-2 haine shi gata.
Micshorarea numarului de golduri na bate tare pe economia serverului de oarece 380 e mai accesibil shi mai bun.

Maximum pe cine  poate afecta aceasta scimbare asta pe tine, care in 5 minute ei goldu intrun colts pina cind lumea se bate la altu.
Omule, eu am scris ceva de set ??? Nu ma intereseaza cit zen ai pe set ca orcum toti string 380, eu vb de WEAPONS, ean fa un post aici cu weapons care is pe tibe te rog. Atita timp cit voi umblati cu weapons luate pe sistema veche e timpenie sa o schimbi. Intelegi asta sau nu? Pur si simplu nu e corect fata de restu oamenilor care se imbraca. E chear asa greu pentru tine sa intelegi??
« Ultima Modificare: Martie 09, 2017, 12:58:36 p.m. de Rayness »

« Răspuns #13 : Martie 03, 2017, 12:00:03 a.m. »
Darkbrayker 13 exe dmg sped lvl 20 sau destruction la fel optioni , e praf pe linga bone blade !! In curind vor fi aceste arme pe server da nui sens din astea exe! Noi nici nu vrem la golduri ca nu avem nevoie de nimic din ele ca 380 set si puwti is mai bune ! Mai bine faci lvl si astepti 380 arme nu ?
« Ultima Modificare: Martie 09, 2017, 12:59:05 p.m. de Rayness »

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Martie 03, 2017, 12:00:46 a.m. »
Nu pe mine da pe Artistu...
 Destruction +13+EDR+speed+mana ( facut cu JWL of Excellent)
 Desctruction +13+Speed

Asha dar tu esti deacord cu aceia ca aceste haine nu prezinta ceva extraordinar...dar totushi afishez posibila scadere a dropului ca un grandios dezastru...

Nu vad in spusele tale nimic obiectiv doar invidie shi dorintsa de a ne face vrun ***