Pot spune una: in aceasta tema este video cum DL-u bate un DK in fenix, lvl practic sunt acelasi, DL poate bate in continuu in DK, respectiv celalat il scoate din 3 lovituri. Dar ce sa spun, cind vor fi imbracate seturi pe DK, AE seturi 380?, de cit va bate?, la 150?Voi spuneti de serv trecut ca DL-u rupea, toti rupeau>? 1-2 pentru ca aveau build bun si erau imbracati ok+ nu a fost SD.Pe acest server DL-u este bun sa te duci bc 1-2-3 sati scoti niste pietre, si sa faci move, alt ceva nimic bun.Atunci din ce cauza la deschiderea ofiaciala a serverului nu a fost anuntat faptul ca DL-ul a fost modificat ca a fost scos HP, DMG?? Din ce cauza noi jucatorii, trebuie sa descoperim singuri aceste secrete??? Eu personal daca stiam ca s-a modoficat imi faceam alt personaj. Toti spun ca fiecare isi trage patura pentru clasa lui. Bine, atunci aratami vreun DL care face treaba, cum ar face un DK. Admin ai scazut hp, ai scazut dmg, dc nu ai facut asta si la alte clase? Serv trecut pe linga DL mai ruleau si DK,MG care la fel sliveau cite 1-2-3 party. Uite, sincer ai discriminat complet acest personaj, din ce cauza? La AE este SD care ii da posibilitatea sa-ti dea liber perecast,La dw ai facut liting si teleport, MG bate la fel de tare ca serv precedent, DK se tine bine si bate tare, dar DL? Face numai move, si fuge ca sa nu fie tinta unui atac terorist) Asta-i tot, practic, si cred ca toti toti toti care joaca dupa DL vor lasa comentariu, si sper ca impreuna vom demonstra adminului ca schimbarile facute pe DL nu sunt bune, si macar ceva sa-i faca,macar cit de putin sal faca mai puternic. Ms