DMG DL

• 148 Răspunsuri
  • 36921 Vizualizări

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Re: DMG DL
« Răspuns #60 : Februarie 05, 2017, 07:57:03 a.m. »
Pot spune una: in aceasta tema este video cum DL-u bate un DK in fenix, lvl practic sunt acelasi, DL poate bate in continuu in DK, respectiv celalat il scoate din 3 lovituri. Dar ce sa spun, cind vor fi imbracate seturi pe DK, AE seturi 380?, de cit va bate?, la 150?Voi spuneti de serv trecut ca DL-u rupea, toti rupeau>? 1-2 pentru ca aveau build bun si erau imbracati ok+ nu a fost SD.Pe acest server DL-u este bun sa te duci bc 1-2-3 sati scoti niste pietre, si sa faci move, alt ceva nimic bun.Atunci din ce cauza la deschiderea ofiaciala a serverului nu a fost anuntat faptul ca DL-ul a fost modificat ca a fost scos HP, DMG?? Din ce cauza noi jucatorii, trebuie sa descoperim singuri aceste secrete??? Eu personal daca stiam ca s-a modoficat imi faceam alt personaj. Toti spun ca fiecare isi trage patura pentru clasa lui. Bine, atunci aratami vreun DL care face treaba, cum ar face un DK. Admin ai scazut hp, ai scazut dmg, dc nu ai facut asta si la alte clase? Serv trecut pe linga DL mai ruleau si DK,MG care la fel sliveau cite 1-2-3 party. Uite, sincer ai discriminat complet acest personaj, din ce cauza? La AE este SD care ii da posibilitatea sa-ti dea liber perecast,La dw ai facut liting si teleport, MG bate la fel de tare ca serv precedent, DK se tine bine si bate tare, dar DL? Face numai move, si fuge ca sa nu fie tinta unui atac terorist) Asta-i tot, practic, si cred ca toti toti toti care joaca dupa DL vor lasa comentariu, si sper ca impreuna vom demonstra adminului ca schimbarile facute pe DL nu sunt bune, si macar ceva sa-i faca,macar cit de putin sal faca mai puternic. Ms
« Ultima Modificare: Februarie 05, 2017, 07:59:23 a.m. de nustinustiu »

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #61 : Februarie 05, 2017, 10:29:26 a.m. »
Bine, atunci aratami vreun DL care face treaba, cum ar face un DK.

Am mai spus o data...vrei sa ucizi ca un DK sterge DL shi fatsi DK.
WhitNight este un DL bun...da el tot vrea sa ucida DK de aia se revolta.

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : Februarie 05, 2017, 10:34:25 a.m. »
am incercat si 3 crituri sa imbrac cu 180 speed (oliv,ww) si la fel slab.
180 speed asta ~800 agi shi ce staturi itsi ramine ? 1k HP shi un pik de str...gresheala este insushi in voi in in modul de a juka ku DL.

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #63 : Februarie 05, 2017, 11:39:27 a.m. »
180 speed asta ~800 agi shi ce staturi itsi ramine ? 1k HP shi un pik de str...gresheala este insushi in voi in in modul de a juka ku DL.

Tu intelegi insasi adminul a zis ca la wega mace este % Critical dmg?, iar acolo la 5 el da 92,dar in real el nu lucreaza? Crezi ca oamenii s-au apucat din capul lor?Risti din hp dar astepti dmg,ajungi la situatie si afli ca WEGA Maceul promis de wega e  o nimica toata.Iar tu vad ca tot lauzi pe white night ,dar parerea lui ai ascultat? Dute 1 foaie si citestei comentariul ,cit el este de fericit cu  DarkLordul lui)

« Răspuns #64 : Februarie 05, 2017, 12:20:01 p.m. »
Ar fi o prostie dmg mai mare la DL el are firescream speed mare DL cu staturi bune o sa bata rau si fara sa mareasca DMG  defapt Wega stie si singur
Человек должен быть надёжным, как контрольный выстрел, и единственным, как последний шанс.

*

Offline drive

• 169
    • Vezi Profilul
« Răspuns #65 : Februarie 05, 2017, 12:26:45 p.m. »
Ar fi o prostie dmg mai mare la DL el are firescream speed mare DL cu staturi bune o sa bata rau si fara sa mareasca DMG  defapt Wega stie si singur
astea care joaca cu alti personaji stau si pling pe forumu ista am adus si vide si scrinuri multe unde dl e de nimic dar voi vrets pur si siplu ca dl sa nu faca nimic ... WhiteNight ii aproape 390 orce personaj 390 lvl il bate cu cusma dac el vo dat gz la vun nob de lvl 320 ap nu inseamna ca dl e cel mai bun personaj facets comparatsia... dar sa jucat voi cu dl ap stateti si plingeti pe forumu ista sa faca dl standart; de 4 ani cu dl am idee de dl ...
« Ultima Modificare: Februarie 05, 2017, 06:22:33 p.m. de Rayness »

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #66 : Februarie 05, 2017, 02:07:55 p.m. »

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #67 : Februarie 05, 2017, 02:41:19 p.m. »
Shuryk ce vrei sa demonstrezi prin aceasta)? poate simulam un pvp normal la un event,sa se observe situatia reala?

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #68 : Februarie 05, 2017, 02:47:31 p.m. »
Tsiam demonstrat cum 4earul care nare 2-3k de HP moare shi ku DMG curent.
Am facut la fel ca shi al vostru...numai voi atsi uitat sa spunetsi vro 2 cuvinte despre manashild.

« Răspuns #69 : Februarie 05, 2017, 02:55:53 p.m. »

Adevar spui

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #70 : Februarie 05, 2017, 03:50:37 p.m. »
hahaha corect spus...nai ce grai cu oameni degradatsi  :rofl:

*

Leshai

« Răspuns #71 : Februarie 05, 2017, 04:28:54 p.m. »
Я показал на видео реальный Pvp DL и реальные противники, или ты в этом видео показал что надо убрать ManaShield DW и другую тему поднять? Я для тебя еще раз скидываю реальные видео одинаковых левелов с нормальными статами. Ты бы лучше показал как маг убивает DLa после снятия SD. Я не то как работает MS.

https://www.youtube.com/watch?v=1O_fuGsCI5A&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=i4DGORDsJb0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=dc7fcUyM5Xo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=FTYyeDBX5nE&feature=youtu.be
« Ultima Modificare: Februarie 05, 2017, 06:26:25 p.m. de Rayness »

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #72 : Februarie 05, 2017, 04:44:13 p.m. »
Реальный пвп ДЛ ? :rofl: с 1к ХП ? :rofl: да ясный пень что от твоего Дл-а менбше проку чем от ЕМГ...

Во первых ДЛ что на видео на 30 лвл меньше мага что дает магу преимущество.
Во вторых магов под манашылдом все так бьют как и твой убогий ДЛ
В третьих то что ты пытался убить ДК я уже говорил...что ДЛ не убивает ДК по крайней мере 1 на 1.

Но все это четно...ты сного скажешь что у ДЛ мало дмг и все.
« Ultima Modificare: Februarie 05, 2017, 06:27:46 p.m. de Rayness »

*

Offline drive

• 169
    • Vezi Profilul
« Răspuns #73 : Februarie 05, 2017, 05:18:02 p.m. »
WEGA spune o data faci ceva cu dl ori eu s las muu ista ?
« Ultima Modificare: Februarie 05, 2017, 05:25:51 p.m. de drive »

*

Leshai

« Răspuns #74 : Februarie 05, 2017, 06:23:12 p.m. »
В том то и дело что на видео ХП у ДЛа мало = ДМГ должно быть достаточно много чтобы бить сильно, сейчас не идет речь о том какие статы должны быть лучше. Во вторых Маг на видео Fanta 362 и DL Hyena 368 . А не как ты говоришь 30 лвлов разница
« Ultima Modificare: Februarie 05, 2017, 06:29:41 p.m. de Rayness »