Nu văd sens de modificat hp și resistance la gold ! Cum a fost setat inițial așa trebuie să rămână.
Cine se mișcă mai repede acela le ia, așa mai au șanse și ceilalți să ia vre unu.
Noi degeaba nam dormit noptsile shi am imblat la toate eventurile ca sa va dam voua shansa ??
Voua care statsi non stop afk atlans shi apoi luatsi golduri pina cei mari se bat shi fak fono la alt gold??
Vrei golduri?imbla +1...+4 da numi spunea noua ca vrei o shansa la+5
Jocul trebuie să fie egal pentru toți, noi/vechi, că tu nu ai somn, nimeni nu este vinovat ;)
Daca tot așa veni vorba, adăugați la +5 hp și resistance și dați acolo foșneală și gata xD
P.s. dacă e să ne uităm pe top, lumea lasă jocul, apar tot mai mult căsute cu roșu (offline), juctorii noi putini, online a cazut deja cu 30-40,
chiar și dacă arată așa online, la sigur nu-s mai mult de 100 - 150 persoane fizice care joacă, iteme nu prea se vând, noobi renunță ușor din lipsa la iteme inclusiv și exe, tipic serverelor MD(care au fost), fără promovare și setate într-un moment pentru cerințele top clanurilor). Dar asta fiind părerea mea proprie poate și mă greșesc xD