Admin,noi iti suntem recunoscatori pentru ca ai creat acest server, ca ai grija de el, etc. dar noi te rugam frumos, scoate acest SD, sau punel numai pentru EE, la moment nu avem atita stamina si atita dmg pentru a face pvp cu acest scut. Chiar crezi ca mare placere primim sa scrim atita pe forum. Vino macar odata la gold cit inca mai este pvp si lumea na lasat si vezi ce se intimpla, mai ales cind cade goldul,nimeni pe nime nu se poate ucide, toti se uita unul la altul si incep toti a apasa click cu nadejdea ca va lua goldul. Pentru AE acest scut SD in genere ii ofera o foarte mare prioritare, acuma ae nu mai are nevoie sa puie state in vitala, ia deja are SD vreo 3k, care ii ofera timp sa dee perecast la vreo 5 sa mai scrie cite ceva, sa mai fuga, si inca si sa mai bata, iar de DL cum tu ai scris mai sus ca este competitiv si echilibrat poti sa-ti spun una, ca muver poate si a fost echilibrat si nu mai poti face 5-6-7k hp, dar battle practic lai distrus de tot,nici dmg nici hp nimic.Nici un DL pe server nu avem care face treaba,care sa vie ca un DK sa ucida macar vreo citiva, nui asa ceva, si cu mine vor fi de acrod 99 % din server. In fine, dupa parerea mea serverul precedent a fost mai reusit, am ajuns lvl 400, lvl la care totul abea se incepe,am jucat cu placere... iar aici nici 330 nu sunt, si deja cred ca voi lasa, nu vad nici un rost sa-mi pierd nervi cu setarile acestea. Si vei vedea, pe parcurs nu voi fi eu unicul, pentru ca lumea joaca pentru pvp, iar aici pvp-ul e cu totul diferit decit ceea ce am vrut noi...
Ca propunere, sau scoate SD,pina lumea va face citeva reloaduri,si va avea deja dmg normal, sau punel maximum 1k, sau lasal numai la ee.
Bafta