0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Rayness din Ianuarie 13, 2017, 12:17:12 a.m.Modificările anunțate vor fi la următorul restart, mîine dimineață.Păreri sunt diferite, atît contra cît și pro. Acesta e un element nou în joc cu care încă nu toți s-au adaptat.Pot spune asa, aveam 5.5k SD, acuma am 4k. Tare mult nu a schimbat , adica cu o lovitura mai putin ai micsorat scutul, bun dar spunemi te rog ce facem noi cu stamina la gold?Macar ai fi micsorat cu 50 % SD, poate erau ceva rezultate, dar asa nu prea cred ca tare schimbari. In fine, alta intrebare, daca tot doresti sa ramie implementat Scutul acesta, poate maresti atunci Harmony Options, cum erau la inceput daca tii mine, pe serv trecut cind puteai face 150 dmg, mai apoi ai scos si ai facut 20 max. Te rog raspuns,ms
Modificările anunțate vor fi la următorul restart, mîine dimineață.Păreri sunt diferite, atît contra cît și pro. Acesta e un element nou în joc cu care încă nu toți s-au adaptat.
Где те времена , где дв залетает под голд и пол гуилда уносил???
Citat din: TesLa din Ianuarie 15, 2017, 10:57:54 a.m.Где те времена , где дв залетает под голд и пол гуилда уносил???Deci echilibru ar fi dacă un DW ar ieși 1 vs all?
Parerea mea este daca o sa fie scos SD AE si sm nu o sa aiba valoare aici...msi ales AE