0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Bine am sa verific
Hey server server, menu please :))sau speli blideli pe undeva?))
Citat din: ALCAPONE din Septembrie 17, 2016, 05:31:37 p.m.Hey server server, menu please :))sau speli blideli pe undeva?))hai scoati butilca seia di samagon si curu sel di pepini ghini wăiP.S nu toti fac parte din patura ta sociala : ) imi pare rau dar mai sunt oameni rataciti pe aici care sunt inteligenti :/
Citat din: EdWyn din Septembrie 18, 2016, 10:27:29 a.m.Citat din: ALCAPONE din Septembrie 17, 2016, 05:31:37 p.m.Hey server server, menu please :))sau speli blideli pe undeva?))hai scoati butilca seia di samagon si curu sel di pepini ghini wăiP.S nu toti fac parte din patura ta sociala : ) imi pare rau dar mai sunt oameni rataciti pe aici care sunt inteligenti :/Nu toți duc pepeni sau pătlăgele in America.P.s. ADA niște apa plata te rog si nu grai mult cap nu-ți dau tips
Si aici hop atcat 1 saptamina)))
Citat din: ALCAPONE din Septembrie 18, 2016, 08:51:54 p.m.Citat din: EdWyn din Septembrie 18, 2016, 10:27:29 a.m.Citat din: ALCAPONE din Septembrie 17, 2016, 05:31:37 p.m.Hey server server, menu please :))sau speli blideli pe undeva?))hai scoati butilca seia di samagon si curu sel di pepini ghini wăiP.S nu toti fac parte din patura ta sociala : ) imi pare rau dar mai sunt oameni rataciti pe aici care sunt inteligenti :/Nu toți duc pepeni sau pătlăgele in America.P.s. ADA niște apa plata te rog si nu grai mult cap nu-ți dau tipsadmite cine esti si ceea ce faci, si cel mai important cum vb : ))) care tips :D are noroc chelnerul in America ca in majoritatea localurilor cu nume tipsurile is puse 10% in nota de plata ca sa nu fost asa cv strigau toti ca tine Adă Zda4ia
Citat din: EdWyn din Septembrie 19, 2016, 07:29:33 p.m.Citat din: ALCAPONE din Septembrie 18, 2016, 08:51:54 p.m.Citat din: EdWyn din Septembrie 18, 2016, 10:27:29 a.m.Citat din: ALCAPONE din Septembrie 17, 2016, 05:31:37 p.m.Hey server server, menu please :))sau speli blideli pe undeva?))hai scoati butilca seia di samagon si curu sel di pepini ghini wăiP.S nu toti fac parte din patura ta sociala : ) imi pare rau dar mai sunt oameni rataciti pe aici care sunt inteligenti :/Nu toți duc pepeni sau pătlăgele in America.P.s. ADA niște apa plata te rog si nu grai mult cap nu-ți dau tipsadmite cine esti si ceea ce faci, si cel mai important cum vb : ))) care tips :D are noroc chelnerul in America ca in majoritatea localurilor cu nume tipsurile is puse 10% in nota de plata ca sa nu fost asa cv strigau toti ca tine Adă Zda4iaVai de curu tău :) Bill please, you're a piece of shit not a server.
Sa nu uiți la urma smenei toaleta S-o speli.