cum am luat castelul erau 3-4 pturi care stateau in LOT acum cu greu stringi 2 ca nu vra nime sa piarda 9 ore pentru un item parasit shi umbla bc ds ca tolk mai mult cade exe,nushtiu cum ai ridicat tu % la cadere a ancient itemelor shi spuneai ca e prea mare shansa de a cade 1 haina ca acush acush trebuie sa cada shi stai toata noaptea ca nebunul pentru un ceto boots,shi apropo( in descrirea serverului ai scris ca castelul va fi 1 in saptamina Simbata) dar tu faci deja skimbari o data la 3 zile,pune drop bc ds arena unik asha cum e in LOT la moment,shi ridika dropulin castel de 2 ori pentru ca nu e sensun Land of triall cu asha setari shi preoritate,nu ascultzi oamenii defel, (king sunt 70 + oameni in guild din care aproape totzi stau pe 2 akk fiecare al 2 are ee sau 2 personaje,online tot mai putzin sh mai putzin degraba no sa fie nimeni aici cashi pierde interesul in poiectul dat, ce concurentza e intre noobi ca nu eau nici golds +1+2 ca vine High level shi ii rupe fundul dar de CC nish nu mai zic cc 1 2 3 Numa DL deja imbrakat in haine la 13,15 oameni in aceste ccuri shi totzi dl-undei balansul pe acestet server? ca cei noi nu pot face nimik impotriva la dl are prea mare dmg la lvl mik de lvl mare nish nu zik,ce e balansat pe acest server? de fiecare data ce introduci in uppdate trebuie testat vreo luna poi pui dupa cum itzi place tzie ai pus arena kind lumea era 340-350 boss kalima 7 nu lai fixat abea dupa 360 ai pus castel e plin dde buguri portzile se deskid singure,treci prin perete,dropul in eel e full sh*t. ea masuri, mam saturat doar eu sa scriu asta acush ca in toate temele se incepe critica sh plinsete,de kite ori imi expun parerea de atitea ori bann pe forum primesk am deja 2 akk blockate pe o luna ,sens din acest forum daca nu potzi satzi expui parerea? ROg sa eai masuri cu setarile date