Castle siege Drop spots

• 2 Răspunsuri
  • 1888 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Klerik

Castle siege Drop spots
« : August 17, 2016, 10:05:26 a.m. »
Wega castelul dat e un drek total cinstit itzi spun ai teestat deja nu o data sh nu o data ai venit pe spot sa stai cu noi, dar sensul? sa stai 24 ore sa cada 3 low items ?8 ore 1 haina unik?carei sensu? mobii sint grei, pentru haine simple sa te bata cu ee la 60-80 ee la 100 o bate  in set simplu,mai bine stai arena pina ridici 350 sh pleci o data in 24 ore boss k7 sa shtii precis ca cade unik sau 3 iteme exe shi ka4 normal sh haine 1 in 24 ore sa stai kit ei bosu 1 ora max kad din boss, dekit sa nu vezi ka4 ka in castel sh sa monitorizez tot timpul pentru un ceto sau odin,ridica dropul in castel 3 zile pierdute pentru nimika,fatzi o ee 320 in set simplu shi un dw 330 la fel in set simplu fa un full pt shi stai castel shi vezi in cit timp cade un item ancient  eri de la ora 15 00 o cazut odin pants sh pina la 00:00 9 ore shi earashi cade un warrior ring  de la 00 :00 pina dimineatza la 8 :30 cade earashi drek 8-9 ore pentru 1 item? carei sensu din acest castel daca cada bred sh o data in 9 ore

*

Klerik

Re: Castle siege Drop spots
« Răspuns #1 : August 17, 2016, 10:19:56 a.m. »
cum am luat castelul erau 3-4 pturi care stateau in LOT acum cu greu stringi 2 ca nu vra nime sa piarda 9 ore pentru un item parasit shi umbla bc ds ca tolk mai mult cade exe,nushtiu cum ai ridicat tu % la cadere a ancient itemelor shi spuneai ca e prea mare shansa de a cade 1 haina ca acush acush trebuie sa cada shi stai toata noaptea ca nebunul pentru un ceto boots,shi apropo( in descrirea serverului ai scris ca castelul va fi 1 in saptamina Simbata) dar tu faci deja  skimbari  o data la 3 zile,pune drop bc ds arena unik asha cum e in LOT la moment,shi ridika dropulin castel de 2 ori pentru ca  nu e sensun Land of triall  cu asha setari shi preoritate,nu ascultzi oamenii defel, (king sunt 70 + oameni in guild din care aproape totzi stau pe 2 akk  fiecare al 2 are ee sau 2 personaje,online tot mai putzin sh mai putzin degraba no sa fie nimeni aici cashi pierde interesul in poiectul dat, ce concurentza e intre noobi ca nu eau nici golds +1+2 ca vine High level shi ii rupe fundul dar de CC nish nu mai zic  cc 1 2 3 Numa DL deja imbrakat in haine la 13,15 oameni in aceste ccuri shi totzi dl-undei balansul pe acestet server? ca cei noi nu pot face nimik impotriva la dl are prea mare dmg la lvl mik  de lvl mare nish nu zik,ce e balansat pe acest server? de fiecare data ce introduci in uppdate trebuie testat vreo luna poi pui dupa cum itzi place tzie ai pus arena kind lumea era 340-350 boss kalima 7 nu lai fixat abea  dupa 360  ai pus castel e plin dde buguri portzile se deskid singure,treci prin perete,dropul in eel e full sh*t. ea masuri, mam saturat doar eu sa scriu asta acush ca in toate temele se incepe critica sh plinsete,de kite ori imi expun parerea de atitea ori bann pe forum primesk am deja 2 akk  blockate pe o luna ,sens din acest forum daca nu potzi satzi expui parerea? ROg sa eai masuri cu setarile date

*

Klerik

Re: Castle siege Drop spots
« Răspuns #2 : August 17, 2016, 10:26:27 a.m. »
ai zis de spoturi non party arena? ele nus spoturi in AIda sint doar 2 intro mapa destul de mare  Range la mobi e marit nul vezi pe monitor dar mobii te bat in cc stai intrun coltz shi batzi mobii in cealalta parte de prapastie  mobul moare shi  tu sai din cc sau pur sh simplu 0 hp shi ccul baguit,cash shop nu lucreaza  bilete bc ds cui ii trebuie? daca shi asha se string shi se fac
exp din cash shop nu lucreaza,
qwest am facut o gramada qwesturi din rena zen sh ch nam ieshit,sper sa nu fie ca in proiectele mai vechi lumea zabiveshte dar tu faci VIpe shi hai la server nou  cu setari olaik mai bune,termina un proiect macar odata normal