Chaos Castel

• 4 Răspunsuri
  • 2828 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Chaos Castel
« : August 01, 2016, 09:16:38 p.m. »
Draga admin,nu mai zic nimic ca si asa ii greu cu 2 cc pe zi si cad numai JOL
dar astazi chiar nu mi-a placut
am omorit ultimul Monstru era departe a explodat si m-a aruncat,nu-i pe asta se mai intimpla
nu ar fi mai bine sa pui dropu in inventar daca ai trecut qwest ca asa se primeste ca am trecut dar am ramas fara remunerare.
Pot sa pun screen cu dovada ca am trecut CC,daca este necesar.
« Ultima Modificare: August 01, 2016, 09:20:05 p.m. de Apocalipsa »

Re: Chaos Castel
« Răspuns #1 : August 01, 2016, 10:59:13 p.m. »
mie altceva mii interesant... stam in CC 3 personaje... ne batem unul cu altu cam de vo 30 sec in close battle.... intimplator ucidem 1 mob. buhneste si la toti hp 0 ... DAR NU NEA ARUNCAT... undei logica? ca 1 mob buhnesc si indata 0 HP ???

« Răspuns #2 : August 02, 2016, 10:38:23 a.m. »
+1
Si inca o doleanta catre administratie din vreo 10 C,C 90% cade jol 10 C.C = 5 zile pe care inca trebuie sa il treci ceeea ce nui deloc usor.Stai si astepti de la ora 5 pina la ora  9 seara (p/u un jol pacatos)urmatorul event fiind iarasi la ora 5 in urmatoarea zi ,respectiv ar fi foarte rezonabil de adaugat inca un CC in prima jumatate a zilei...

« Răspuns #3 : August 02, 2016, 10:53:05 a.m. »
+1
Si inca o doleanta catre administratie din vreo 10 C,C 90% cade jol 10 C.C = 5 zile pe care inca trebuie sa il treci ceeea ce nui deloc usor.Stai si astepti de la ora 5 pina la ora  9 seara (p/u un jol pacatos)urmatorul event fiind iarasi la ora 5 in urmatoarea zi ,respectiv ar fi foarte rezonabil de adaugat inca un CC in prima jumatate a zilei...
Chiar ar fi bine pe la orelr 12-13 se va memtine intervalul de 4 5 ore.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : August 02, 2016, 12:10:50 p.m. »
În următoarea actualizare vor mai fi adăugate ore sau oră cînd poți merge în Chaos Castle.