Aici oameni te roaga sa ridici drop life/creation Unic bc7/arena/ds6 cum a fost pe toate serverele wega...
drop ca drop, da bag teleport! pentru ce sa mai joc eu daca eu ca dw nu pot face nimik, nici makar sa sar in tp! eu trebuie sa ma las de dw si sa incep a face vriun dk sau dl?
permanent disconecturi, sa imi schimb providerul pentru serverul vostru? Additional arde ca tizicul, lifuri putine, din gold cade numai haine fara luck sau daca cu luck atunci zen ori mana si ard la 13, din 4 haine exe 3 is la 13 fara luck, nu pot lasa afk vreo 2 ore cai disconect, intru bc ds disconect! pui pet disconect, gold pt nu lucreaza, si pot enumera inca foarte multe!!! aici pe forum au fost lasate asa multe idei noi dar ultima vreme se vede numai disconecturi sunt in loc de ceva schimbari!! nu spun sunt si idei noi, da ce folos din ele daca bazele unui char sunt baguite, ce poate face sm fara tp? sta numai afk? Ce folos ca am winguri ignor set dd staff bun si bat in dk la 800 daca pe mine ma da jos inainte sa apar! Baguri vizuale bati in char sau in gold nu ese hituri cind te uiti peste o sec el e deja in alta parte apare! DL care te bate ca nici nu il vezi pe ecran! mai in scurt te ocupi de multe dar ce tine de bazele unui server ai uitat sau nu stii cum sa corectezi!!! eu nu vad sens sa joc mai departe sa imi pierd timpul, sa ajung la 400 cu 1800 ene sa bat tare da sa nu pot apropia de gold sa sar in tp! ?
Subscriu la fiecare cuvânt!
Drop pe life, foarte slab, la lvl meu 303+ am set la 12 add, ars ca ... si asta primu set meu, care am ridicat si, a facut la 13 din 0.
Nam idei cum sa imbrac in ceva alt, dac nu pot gasi lifuri..
Pentru DS6, mobi si drop din ei treb sa spui mai mult ceva? no comment... nimic interesant in TOP ds... bilet cu pret 1.600.000 zen, si 50% in chaos machine, nu se justifică!
Ceea ce noi jucători obișnuiți fac pe server? Fara add, fara arme si drop, fara concurență din top in exe haine, care nu se cunoaște încă dacă au fost îndepărtate și curățate după Cheats.
Atunci când deschideti dispozitivul de blocare. Proprietar castel pur și simplu se închide castle, și unic nu poate fi batut pentru simplii jucatori.
Nimeni nu ar alege să poarte un simplu și unic Ceto, apollo, warrior si alte.... pentru nubi!
Pentru ca nimic sens nare la ancient SET+9 fara ADD si def, la high lvl... bred psc..
Prima dată când văd serverul care să modifice și să introducă monștri, drop jewels, chaos machine și evenimente în timpul jocului. A nu de la începutul jocului. De ce a fost serverul de test? Totul ca de obicei.. in mu, si in tara asta - cumatrii, svat, frat, nánási...
Faceti constatări...