0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Наоборот круто, ну вас одно на уме повысь хп и резист, потом крики большой резист, потом еще что-то, всех довольных не будет.Хоть что-то новое в пвп на +5 будет, все будут порасторопнее, такое было уже в 1 му, и все играли и всем очень нравилось.
Wega cu asa setari borite ini pare ca o sa ramii numa tu pe serveru asta
Wega iti explic de ce e o prostie:1) luind in considerare stanul care este impus or si ce AE poate sa vina si singura sa curate un guild intreg din simplu motiv ca zona de stan sa nu o poata ajunge2) in moment ce dai stan, esti prada tuturor3) chiar daca ai face ca sa nu poata merge damage in tine cit esti in stan ar fi o idee proasta din simpu motiv ca reusesti sa reginetezi viata Rezulta ca idea cu stan e una banala si foarte proasta! Ce tine de micsorarea ariei si cantitatii celor care cad in stan tot e una proasta. Ar reesi ca eu Mg care e goldul meu si la urma sa moara tot Pvp meu si sa raman la gold nu asi putea fizic sal iau deoarece mult probabil eu asi fk singura persoana atit de aproape de gold deoarece as-i sari constantaneu in ea.Sincer mai saturat cu neprofenalizmul tau! Invatate odata sa anunti si sa iti respecti cuvintele! Mai bine ai corecta fireslashul, firescream, pauza dintre hituri la DL, teeportul la dw si multimea de baguri vizuale!!!!!!!!!!!!!!