0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Админ настрой норм падение и заточку Life бред полный сделай все по людски, мало того что падает редко + горит пиз*ец как!!!!
Citat din: Vanea din Iunie 29, 2016, 11:09:27 a.m.Админ настрой норм падение и заточку Life бред полный сделай все по людски, мало того что падает редко + горит пиз*ец как!!!!De 3 zile n-am vazut life...jucatori de bc 6 sa fie criza de life ?) n-am mai vazut asa mu....Pro sa mareasca dropul ! Ori fa sa se taceasca hainele bine ! Nui deajuns ca arde de doamne fereste ...inca si dropul scazut....+ si in magazin trebuie de vandut chetre pentru zen
Citat din: who? din Iunie 29, 2016, 02:03:44 p.m.Citat din: Vanea din Iunie 29, 2016, 11:09:27 a.m.Админ настрой норм падение и заточку Life бред полный сделай все по людски, мало того что падает редко + горит пиз*ец как!!!!De 3 zile n-am vazut life...jucatori de bc 6 sa fie criza de life ?) n-am mai vazut asa mu....Pro sa mareasca dropul ! Ori fa sa se taceasca hainele bine ! Nui deajuns ca arde de doamne fereste ...inca si dropul scazut....+ si in magazin trebuie de vandut chetre pentru zencontra,tot normal....las ca-i bun dropu...server x4 si dropul nu trebu sa fie mai mare