Cîteva zile în urmă am primit cîteva raportări precum că sunt suspiciuni de fraudă din partea unor membri ale jocului. (ADMIN)
CRASH
JekVorobei
PLAHA
TIGER
Persoanele acestea care se afla in primii 6 locuri ai topului.
De ce Acestea Persoane?
1. Administratia dupa toti acesti ani ai proectului Wega, pentru Prima data se arata ca niste necunoscatori de astfel de neclaritati
precum (dupe, speed hack, s.a.m.d.)
2. In loc ca aceasta problema sa fie rezolvata, conform unor proceduri indelungate preferi sa faci cuiva pe plac unora astfel de persoane cum ar fi: ABECEDAR.
Or, aceasta persoana s-a deprins mereu ca sa supuna pe cineva sub mina lui, chipurile poseda cele mai multe si bune cunostinte in joaca si evident unei astfel de persoane
nici intr-un caz nu i-ar convine sa aiba concurenta sau sa recunoasca infringerea.Si in asa mod e mai bine si convenabil sa faci un ''Stop Game'' si sa elimini oarecare
persoane iarasi la fel pe placul si in favoarea lor pe parcursul proiectului. Buna metoda de a sterge infringerea sa prin banarea altor persoane.
3. Multe persoane chiar din acelasi guild care au fost banati nu au ideie de diup si general procedura lui. Plus la asta nu cred ca chestia asta cu diup cineva ar risca sa o faca
de acasa de pe IP sau si nu ca in vremurile vechi sa recurga la un Internet Club oarecare la urma urmei. Sau alte pricini mai bune nu a-ti gasit de a opri aceste persoane si
a-ti ales cea mai usoara si banala metoda.
P.S: Am dori sa vedem mai multe dovezi in baza rapoartelor membrilor jocului.
Multumesc anticipat!